Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Οι Ατρόμητοι συγχαίρουν και δημοσίως την Κούπα Κιλκίς


Ανακοίνωση Ατρομήτων
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Προπονητές και οι Παίκτες των Ατρομήτων συγχαίρουν και δημοσίως την Κούπα Κιλκίς, για την άνοδό της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης. Είναι μεγάλη επιτυχία για το μπάσκετ του Κιλκίς, και ευελπιστούμε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες σε ανάλογες επιτυχίες για την ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος στον Δήμο μας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγαλειώδους πορείας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην σπουδαία πρόκληση της Γ΄ Εθνικής.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (2/5/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Κατάκτηση του Road Salonica Cup από τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Για ακόμη μια φορά ο Αλέξανδρος Κιλκίς εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο την πόλη μας, στο μεγάλο τουρνουά Road Salonica Cup το οποίο έλαβε χώρα από τις 26-28 Απριλίου σε έξι Αθλητικά Κέντρα της Θεσσαλονίκης. Μια διοργάνωση στην οποία έλαβαν μέρος περισσότερες από 30 ακαδημίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τους αγώνες να λαμβάνουν ώρα σε έξι αθλητικά κέντρα της Θεσσαλονίκης, με τις συμμετοχές ποδοσφαιριστών από Κ9 ως Κ16 να ανέρχονται σε 1600.

(Video) Κιλκίς: Η εγκατάλειψη στο μεγαλείο της

Για να δείτε το Video κάντε κλικ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα

Ακροποταμιά Κιλκίς: Το όμορφο χωριό στην άκρη του ποταμού

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Μετά από μια ενδιαφέρουσα πρόταση που δέχθηκα με χαρά και ενδιαφέρον, αποφάσισα τον επόμενο προορισμό με αφορμή πάντα τα όμορφα χωριά του νομού Κιλκίς.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (2/5/2022)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
81η Επέτειος της Μάχης των Ευζώνων
Στις 29 Απριλίου 2022 τιμήθηκε στους Ευζώνους, η 81η Επέτειος της ομώνυμης Μάχης της 25ης Απριλίου του 1941. Στο μνημείο των πεσόντων στην πλατεία του χωριού εψάλη επιμνημόσυνος δέηση χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη π. Βησσαρίωνος.

Κορωνοϊός (2/5/2022): 2.665 νέα κρούσματα (11 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 30 θάνατοι και 235 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 2.665. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.331.288 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 212 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 123.306(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 2/5/2022, 5:46 μ.μ.

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

Συνελήφθησαν χθες (1 Μαΐου 2022) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ανήλικοι ημεδαποί, καθώς στην κατοχή τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 218 κροτίδες, που όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν προηγουμένως προμηθευτεί από ημεδαπή γυναίκα και ανήλικο ημεδαπό. 

Κρηστώνη Κιλκίς: Υποδοχή ιερού λειψάνου Αγίου Αρσενίου και εγκατάσταση τεμαχίου Αγίας Παρασκευής