Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Καθημερινά προβλήματα που πρέπει να ακούγονται και χώροι που πρέπει να σεβόμαστε

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Ένα μεγάλο πρόβλημα στον νομό μας και προφανώς σε όλη την χώρα μας που δυστυχώς δεν είδαμε ποτέ να αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία αλλά με γνωστές εκφράσεις και κριτικές για τους άλλους και πάντα άλυτο την στιγμή που η αδιαφορία είναι τρόπος ζωής.

Τα νέα της Π.Ε. Κιλκίς (13/5/2024)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης στις εκδηλώσεις για την 83η επέτειο της Μάχης των Ευζώνων και στο Πολύκαστρο για τον εορτασμό του Αγ. Γεωργίου στην 33η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία

Στις εκδηλώσεις για την 83η επέτειο της Μάχης των Ευζώνων, που διοργάνωσε ο δήμος Παιονίας, παρέστη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Εξαιρετική μουσικοχορευτική εκδήλωση αφιερωμένη στη Μητέρα, από την ΑΡΜΟΝΊΑ Κιλκις

Μουσικοχορευτική εκδήλωση "Για σένα Μητέρα τα τραγούδια & οι χοροί μας" την Κυριακή 12 Μαίου 2024 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

ΑΤΛΑΣ Κιλκίς: Παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις ήταν το «αποχαιρετιστήριο»

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΑΤΑ Κιλκίς
Παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις ήταν το «αποχαιρετιστήριο» εντός έδρας των κοριτσιών Κ16 του Α.Π.Ο. ΑΤΛΑ, που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κιλκίς, το Σάββατο 11/05/2024, με αντίπαλο τον ΑΟΠ Μίλωνα Γιαννιτσών. Τα κορίτσια του ΑΤΛΑ, είχαν να αντιμετωπίσουν μια πιο έμπειρη ομάδα αλλά στάθηκαν με αξιοπρέπεια απέναντι της και κατάφεραν να αποσπάσουν τον σεβασμό και την εκτίμηση, από τους παρευρισκόμενους, που τις είδαν να παλεύουν όλα τα σετ, ως τέλους. Οι μικρές του ΑΤΛΑ, με σκορ 0-3 (17-25, 25-27, 21-25), δεν εγκατέλειψαν σε κανένα σημείο τον αγώνα, και με την δροσιά και το πάθος τους, απέδειξαν περίτρανα για άλλη μια φορά πως το μέλλον τους ανήκει.

Η επόμενη μέρα να έχει ένα σημάδι: Πιο ισχυρό ΚΚΕ

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Ξεκίνησε την λειτουργία του εδώ και ημέρες το εκλογικό περίπτερο της ΚΟ Κιλκίς του ΚΚΕ στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς στο οποίο διατίθενται υλικά - ανακοινώσεις για τις ευρωεκλογές, που απευθύνονται σε εργαζόμενους, αυταπασχολούμενους, αγρότες, γυναίκες, υλικά για τον χαρακτήρα της ΕΕ, υλικό με τα βιογραφικά στοιχεία των 42 αγωνιστών και αγωνιστριών υποψηφίων ευρωβουλευτών καθώς και το ψηφοδέλτιο του κόμματος. Το εκλογικό περίπτερο λειτουργεί καθημερινά από τις 6:30 το απόγευμα.

Με 2 χρυσά επιστρέφει το Kinesis από τη Βέροια

Δελτίο τύπου Kinesis
Στο Subrow Fighting Championship που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια, στις 12 Μαΐου, συμμετείχε το Kinesis Fight Club Gougoulas Team. Διοργανώθηκε μια βραδιά επίλεκτων αγώνων στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu με όρους υποταγής.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Γεύματα Αγάπης του Δήμου Παιονίας
Η διοίκηση του δήμου Παιονίας στέκεται τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα δίπλα στους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.

Για δες! Το Κιλκίς όντως δεν υπάρχει! Είναι ...φανταστικός τόπος!


Για του λόγου το αληθές κάντε κλικ ΕΔΩ

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΚΙΛΚΙΣ ΟΔΟΙ: ΥΔΡΑΣ ΑΠΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΩΣ ΣΠ. ΑΥΓΗΤΙΔΗ, ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΥΔΡΑΣ ΕΩΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΔΟΙΡΑΝΗΣ ΕΩΣ ΥΔΡΑΣ, ΣΚΡΑ ΑΠΟ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΕΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΟΙΡΑΝΗΣ ΑΠΟ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΕΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΛΕΟΝΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΕΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΟΝΗ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΟΦΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΛΟΦΟΥ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 14-05-2024 ΤΡΙΤΗ από ώρα 08:00 έως 10:30.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 15/5/2024, 6:11 μ.μ.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Ημαθία για διακεκριμένη κλοπή

Συνελήφθησαν στις 11 Μαΐου 2024 το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 ημεδαποί άνδρες, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στο 3th Epirus Challenge Kick Boxing

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες 3th Epirus Challenge Kick Boxing όλων των αγωνιστικών στυλ διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις 14 Απριλίου 2024.

(VIDEO) Ο Νίκος Δένδιας στο Κιλκίς

 
Ο Νίκος Δένδιας στο Κιλκίς. Κυριακή, 12 Μαϊου 2024.

(VIDEO) Επίσκεψη και δήλωση Λιάνας Κανέλλη στο Κιλκίς

Επίσκεψη και δήλωση Λιάνας Κανέλλη στο Κιλκίς. Κυριακή, 12 Μαϊου 2024.

(VIDEO) Εκδήλωση στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς με θέμα "Καρκίνος στη γυναίκα - Πρόληψη, θεραπεία"

Εκδήλωση στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς με θέμα "Καρκίνος στη γυναίκα - Πρόληψη, θεραπεία". Κυριακή, 12 Μαϊου 2024.