Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020-21


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα μιας πρωτόγνωρης σχολικής χρονιάς και ως εκ τούτου απαιτείται ο σχεδιασμός ενός καινούριου μοντέλου οργάνωσης του Σχολείου με εναλλακτικές λύσεις ανά περιοχή, όπως η συγκυρία απαιτεί.

Αγαθοπούλου: Για άλλη μια χρονιά τα σχολεία του Κιλκίς χωρίς σχολικά γεύματα


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Στις 29 Αυγούστου εκδόθηκε το ΦΕΚ για τη φετινή υλοποίηση του προγράμματος "Σχολικά Γεύματα στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας", με τη λίστα των σχολείων που εντάσσονται. Για άλλη μια χρονιά, τα σχολεία του Κιλκίς απουσιάζουν, παρά τις περσινές μας προσπάθειες.

Κορωνοϊός (31/8/2020): 183 νέα κρούσματα και 4 θάνατοι


Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 183 νέα κρούσματα και 4 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 10.317 και των θυμάτων σε 266. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 36 συμπολίτες μας, ενώ 153 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 949.367 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Το ΚΘΒΕ παρουσιάζει την ‘’Γκόλφω’’ στο Κιλκίς


Η "Γκόλφω" του Σπυρίδωνος Περεσιάδη, η δεύτερη καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας (ΚΘΒΕ) θα φιλοξενηθεί στο Κιλκίς, στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στις 19:30, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

Νέα παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου για τα αδήλωτα τετραγωνικά


Με νεότερη ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών παρατείνεται έως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για τα αδήλωτα τετραγωνικά. Ο Δήμος Κιλκίς εφαρμόζοντας τη σχετική απόφαση καλεί τους δημότες να αξιοποιήσουν την προσφερόμενη χρονική παράταση και να εξυπηρετηθούν είτε με τις ψηφιακές εφαρμογές είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία τους στο Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας και Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Ημαθία και στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Κιλκίς: Πανηγύρι της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου

Υπογράφει το Ηγουμενοσυμβούλιο
Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών της πόλεώς μας ότι την 3η Σεπτεμβρίου εορτάζει η Ιερά Μονή μας την εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις Ιερές Ακολουθίες οι οποίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Υπογράφει η Αδελφότητα της Ιεράς Μονής 
Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς
Η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες της προς τη Δημοτική Αρχή Κιλκίς για την αποπεράτωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης του δρόμου (500μ) που οδηγεί από τα νέα κοιμητήρια προς την Ιερά Μονή μας.

(Video) Δεν μας... COVID τίποτα!

Ακαδημία βόλεϊ στον Αλέξανδρο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με οιωνό την γιορτή του Αλέξανδρου ανακοινώνουμε την έναρξη Τμήματος Πετοσφαίρισης μεγαλώνοντας την οικογένεια του Συλλόγου. Η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους Ανδρέα Αβραμίδη και Σάββα Νικοπολιτίδη για την στελέχωση των ακαδημιών του τμήματος.

Συγκέντρωση αθλητών και γονέων της Ακαδημίας Μπάσκετ "Οι Ατρόμητοι"


Ανακοίνωση Ακαδημίας Μπάσκετ 
"Οι Ατρόμητοι"
Η πρώτη συγκέντρωση αθλητών και γονέων της ακαδημίας μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη.