Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Ανακοίνωση ΚΚΕ για το πολύνεκρο ναυάγιο μεταναστών ανοιχτά της Πύλου

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Το νέο πολύνεκρο ναυάγιο ξεριζωμένων ανοιχτά της Πύλου έρχεται να συμπεριληφθεί στην αιματηρή βάρβαρη λίστα των ανάλογων δεκάδων ναυαγίων στη Μεσόγειο και το Αιγαίο κάθε χρόνο. Μέχρι στιγμής, ο απολογισμός είναι δεκάδες νεκροί με τον αριθμό διαρκώς να αυξάνεται. 

Καλοκαιρινή εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας



Αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας

Ανακοίνωση 
Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας

Σας γνωστοποιούμε τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που διενεργήθηκαν στην πολιτιστική στέγη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας στις 10 Ιουνίου 2023 το απόγευμα για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής διετούς (2ετούς) θητείας.

Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Κώστα Τσαουσίδη

Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, στις 20:00, στην πλατεία Ειρήνης, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Κώστα Τσαουσίδη, υποψήφιο Βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ.Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, στις 20:00, στην πλατεία Ειρήνης, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Κώστα Τσαουσίδη, υποψήφιο Βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ.



Εορταστική εκδήλωση για μαθητές/τριες της Ελεγχόμενης Δομής Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Πρωτοβάθμιαε Εκπαίδευσης Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους και το τέλος των μαθημάτων για τους μαθητές/τριες που διαμένουν στην Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Πολυκάστρου στη Νέα Καβάλα.

Γιορτή λήξη της σχολικής χρονιάς 2023 του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, έπεσε η αυλαία της φετινής σχολικής χρονιάς για το σχολείο μας. Η φετινή γιορτή λήξης ήταν η διάχυση του προγράμματος Erasmus+, που ολοκληρώσαμε φέτος, με θέμα: «Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου γίνονται Πολίτες του Κόσμου». Είναι ο τίτλος του τριετούς προγράμματος Erasmus+ που υλοποιήθηκε στο 5ο Δ. Σ. Κιλκίς το 2020-2023.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 16/6/2023, 8:16 μ.μ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας συνελήφθησαν 3 άτομα σε περιοχή της 
Συνελήφθησαν χθες (15 Ιουνίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 2 ημεδαποί άνδρες και 1 ανήλικος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κολύμβησης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κολύμβησης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς το οποίο διήρκησε από τις 24/04/2023 έως και τις 12/06/2023. Σκοπός του προγράμματος ήταν η απόκτηση κολυμβητικής παιδείας και επάρκειας για το σύνολο του μαθητικού πληθυσμού της Γ΄ τάξης του Δημοτικού. 

Στις καρότσες των θανάτων... απαθανατίζεται η "Ισχυρή Ελλάδα"

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Αλήθεια ποιο πρόγραμμα και πόσο κοστολόγησε τον θάνατο της 64χρονης γυναίκας στην Κω, που έχασε τόσο άδικα την ζωή της, στην καρότσα ενός αγροτικού οχήματος, αφού σε ολόκληρη την Κω υπήρχε μόνο ένα ασθενοφόρο εξαιτίας της υποστελέχωσης του ΕΚΑΒ εκεί;

Μνημόνιο Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς

Στην υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου προχώρησαν την Τρίτη 30 Μάϊου 2023, η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. και η ΔΙΒΙΠΕΚ Α.Ε. (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ΑΕ), στα γραφεία του Επιχειρηματικού Πάρκου (Ε.Π.) του Κιλκίς.

Άκρως πετυχημένη και εντυπωσιακή η εκδρομή στην Ισπανία, των συνταξιούχων Δημοσίου νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Η ευκαιρία πρόκληση σα φαεινή ιδέα, ήρθε από τον Σύλλογο για όλην την παρέα.  Συνταξιούχοι του Κιλκίς σε κάθε ηλικία, ταξίδι πέντε ημερών πήγαν στην Ισπανία.

Υπόδειγμα διοίκησης και εθελοντισμού το χωριό Καμπάνης Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιώργος Φιλιππίδης
Πρόεδρος Κοινότητας Καμπάνη
Πρόσφατα ολοκληρώθηκε γκράφιτι με θέμα την ελληνική σημαία, σε τοίχο του άνω διαζώματος στο πάρκο της κρύας Βρύσης.

(Video) Μουσικό αφιέρωμα στον συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο, από τον Πολιτιστικό Μουσικό Σύλλογο Κιλκίς

Μουσικό αφιέρωμα στον συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο με τίτλο "Όλου του κόσμου οι Κυριακές", από τον Πολιτιστικό Μουσικό Σύλλογο Κιλκίς. Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023.