Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Τα σκαλοπάτια της ντροπής στην καρδιά της πόλης του Κιλκίς

Ειικόνα 2022 στα σκαλοπάτια δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, από τα οποία ανεβοκατεβαίνουν καθημερινά εκατοντάδες δημότες. Τα σχόλια δικά σας.

Εκδόθηκε το λεύκωμα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιάννης Σιταρίδης
Η χρονιά του πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκε και τυπικά πλέον, λίγες στροφές πριν το κλείσιμό της, με την έντυπη εκδοχή του YearBook της ομάδας.

Για όσους δεν πρόλαβαν να δουν την συγκλονιστική παράσταση για την έμφυλη βία «Μόνος γίνεσαι κανένας»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια απίστευτα υπέροχη εμπειρία ζήσαμε ως αυτοδιοργανωτική θεατρική ομάδα της Τέχνης, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 στο θεατράκι της Τέχνης, παρουσιάζοντας τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Μόνος γίνεσαι κανένας», βασισμένη στα έργα “Σας αρέσει ο Μπράμς;” της Μάρως Δούκα από το βιβλίο «Γιατί εμένα η ψυχή μου» και “Κριστέλα” της Μαρίας Τσιμά από το βιβλίο “Ίσια δικαιώματα”.

Ήττα με 3-0 του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς από τον ΑΙΟΛΟ Κατερίνης

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Η πέμπτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα εφήβων, έμελλε να είναι και η πιο διαφωτιστική για κάθε είδους συμπεράσματα για το τμήμα αγοριών του ΑΤΛΑ, τόσο για τους προπονητές της ομάδας, όσο και για τον κόσμο που το συντροφεύει. 

Ανακοίνωση για την Διεθνή Ημέρα Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Ανακοίνωση Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ)
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), με αφορμή την 29η Νοέμβρη, που ήδη από το 1977 έχει οριστεί ως Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για πατρίδα ελεύθερη, κυρίαρχη κι ανεξάρτητη.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: To έργο MED-QUAD χρησιμοποιεί σύγχρονο εξοπλισμό και διαδικτυακή πλατφόρμα για να αναλύσει την ποιότητα του νερού σε περιοχές του Κιλκίς

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχεύτεσης Κιλκίς-ΔΕΥΑΚ είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν ενδελεχή έρευνα για την ποιότητα του νερού.

Εκδήλωση αγάπης στο Πολύκαστρο, από τον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας "Ευκράντη"



Ψηφιακά η έκδοση άδειας πολιτικού γάμου

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εσωτερικών
Μέσω του gov.gr εκδίδεται πλέον η άδεια πολιτικού γάμου από τους δήμους της χώρας. Σύμφωνα με την Κοινή Απόφαση του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη και του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιου και σε συνεργασία με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Στέλιο Πέτσα, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να αιτούνται ψηφιακά από τον δήμο τους την έκδοση της άδειας πολιτικού γάμου και να την παραλαμβάνουν στην προσωπική τους θυρίδα (my.gov.gr).

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Αθλητικό Σύλλογο "ΑΘΛΟΣ"

Ανακοίνωση 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Η Σχολική Κοινότητα του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Αθλητικό Σύλλογο "ΑΘΛΟΣ" και τους κ.κ. Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο και Μουτσάκη Αναστάσιο, για την ευγενική χορηγία έξι (6) φορητών υπολογιστών με τους οποίους θα ανανεωθεί-εμπλουτισθεί ο εξοπλισμός του σχολείου.

Και μέσω Προξενικών Αρχών η εγγραφή των Ελλήνων του εξωτερικού στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξωτερικών
Τη δυνατότητα να δηλώνουν μέσω των έμμισθων Προξενικών Αρχών τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ) έχουν εφεξής οι Έλληνες πολίτες που κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό. Με τον τρόπο αυτό, ακόμη και αν δεν διαθέτουν κωδικούς web banking σε ελληνική τράπεζα ή αριθμό κινητού σε ελληνικό πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, μπορούν: