Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Γλωσσικές Ασκήσεις» του Αδριανού Παπαδριανού

To βιβλίο «Γλωσσικές Ασκήσεις» του Αδριανού Παπαδριανού που κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο του 2017 και απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για καθηγητές και μαθητές.

Τα νέα του Κιλκισιακού (19/7/2018)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Με αμείωτους ρυθμούς οι διοικούντες του Κιλκισιακού εργάζονται όλο αυτό το διάστημα, και ετοιμάζουν το αγωνιστικό πλάνο για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019. Πρώτη τους κίνηση ήταν να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ένας νέος προπονητής όπως είναι ο κ. Κώστας Γαλτσίδης.

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση συγκαλεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 στις 13.00 στα γραφεία της, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 43. 

Ανοίγονται προοπτικές για τον αρχαιολογικό πλούτο του ν. Κιλκίς

Από την εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς,
την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2018, όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία για τους αρχαιολογικούς χώρους του Παλαιού Γυναικοκάστρου και της αρχαίας Ευρωπού από την συνταξιούχο ανασκαφέα - αρχαιολόγο κ. Θωμαή Σαββοπούλου, ενώ ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τον Α. Σπυρλιάδη και την Ε. Ναβροζίδου.
Γράφει η Πάολα Χαραλαμπίδου
Μια δυναμική και ελπιδοφόρα προσπάθεια διεκδίκησης των όσων αξίζουν και πρέπουν στο νομό Κιλκίς, σε ό,τι αφορά τον αρχαιολογικό πλούτο του, έχει ξεκινήσει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς.

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 23 Ιουλίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Φραγγίδης: "Η συμπεριφορά της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, δεν την τιμά"

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ Κινήματος Αλλαγής
Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας συμπεριφοράς από πλευράς της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, που σίγουρα δεν την τιμά.

ΚΙΝ.ΑΛ.: Απαράδεκτη και πέρα από κάθε λογική η δίωξη υπαλλήλου του νοσοκομείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα μας αποδεικνύει ότι όχι μόνο έχει πλήρως αποστεί από κάθε αριστερή αρχή την οποία βέβαια στα λόγια μόνο υπηρετούσε, αλλά και πως έχει εναγκαλιστεί πλήρως κάθε αντιδραστική και αντεργατική τακτική.

Συνεδρίασε την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 η ΝΟΔΕ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Συνεδρίασε την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 η ΝΟΔΕ Κιλκίς με έξι (6) θέματα στην ημερήσια διάταξη.  Ο Πρόεδρος Μ. Παπαδόπουλος παρουσίασε τον νέο τομεάρχη – σύνδεσμο της Γραμματείας Οργανωτικού με τον νομό Κιλκίς τον εκ Αιγινίου Ν. Πιερίας καταγόμενο πολιτικό μηχανικό στο επάγγελμα κ. Νικόλαο Δένη καλωσορίζοντας τον και ευχόμενος εκ μέρους όλων καλή επιτυχία.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στην Πλαγιά Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος στον οικισμό Πλαγιά από τις 8:00 έως τις 14:00 εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Αναπτυξιακή Κιλκίς: Παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων στο CLLD/LEADER


Ανακοίνωση Αναπτυξιακής Κιλκίς
Η Αναπτυξιακή Κιλκίς ανακοινώνει ότι λόγω της εκδήλωσης μεγάλου ενδιαφέροντος και κατόπιν πολλών σχετικών αιτημάτων από διάφορους φορείς, αποφάσισε την παράταση, έως την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, της καταληκτικής ημερομηνίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για έργα δημόσιου χαρακτήρα του Μέτρου 19.2: «Στήριξη Υλοποίησης Δράσεων των Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)». 

Ειδικότητες 2018-19, της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ Κιλκίς

Δείτε τα δικαιολογητικά εγγραφής ΕΔΩ

Κιλτίδης: "Κωμικοτραγικά όσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Κιλκίς"

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Κωμικοτραγικά όσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Δυστυχώς ότι κερδήθηκε μετά από δεκαετίες αντιπαραθέσεων και κομματισμού στη δημόσια διοίκηση, γελοιοποιείται στο Νοσοκομείο.

Παρατείνεται το πρόγραμμα εμβολιασμού των κόκκινων αλεπούδων

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι με βάση το υπ’ αριθ. 2282/92610/29.06.2018 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το Πρόγραμμα Αξιολόγησης της Αποτελεσματικότητας των Εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας που ακολουθεί την εαρινή εμβολιακή εκστρατεία του 2018, θα λάβει παράταση και θα ολοκληρωθεί την 30η Σεπτεμβρίου 2018 σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.