Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Πρόσκληση για δεντροφύτευση στη Γρίβα Παιονίας

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρίβας καλεί τους κατοίκους της Γρίβας και κάθε ενδιαφερόμενο την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ., στη δενδροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό μας.

Τα Κατηχητικά του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, καλάντισαν τον Χριστό (Φωτογραφίες)

Ενόψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου πραγματοποίησε την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή της το απόγευμα της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου 2023 στον περιώνυμο Ιερό Ναό και τον αύλειο χώρο αυτού.

Ευχές εορτών από το Γυμνάσιο Σ. Σ. Μουριών



Ευχές εορτών σπό το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς



Ευχές εορτών από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ



Κατά την περίοδο των εορτών η Ελληνική Αστυνομία αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στα τμήματα των αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών, ως κατωτέρω:

"Η Ελληνική επιστήμη και ο Στέφανος Κασελάκης"

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Ξενοφών Κοντιάδης, “Το >φαινόμενο Κασσελάκη<. Το μεσσιανικό προσωπείο της μεταδημοκρατίας”
Εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ, Αθήνα 2023

Τα βιβλία διαγράφουν τη δική τους τροχιά στη δημοσιότητα. Άλλοτε με θόρυβο, άλλοτε χαμηλόφωνα. Συμβάλλουν σε αυτό τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η εμπορική τους διαφήμιση, αλλά και το ίδιο τους το περιεχόμενο. Υπάρχουν βιβλία που, απλώς, γράφηκαν για να προκαλέσουν θόρυβο. Να προσπορίσουν οφέλη στον συγγραφέα τους. Στην δημόσια εικόνα του, στην “τσέπη” του. Είναι κάποια βιβλία που γράφονται για να “προλάβουν” την επικαιρότητα. 

Ευχές εορτών από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα



Ευχές εορτών από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος


 

Χριστούγεννα στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα που ξεκίνησε ήταν γεμάτη…Χριστούγεννα. Κατασκευές, συνταγές αλλά και χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις γέμισαν ευχάριστα τις μέρες μας.

(VIDEO) Η κακοποίηση και η θανάτωση ζώων είναι ποινικά αδικήματα

Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς-Παιονίας: Κάλιο αργά παρά…ποτέ (Φωτογραφίες)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ
Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς-Παιονίας 
Λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν δημοσιοποιήσαμε εκδηλώσεις του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022 αλλά και κάποιους μήνες του 2023.

Ευχές εορτών Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων



Εκλογές ΕΛΜΕ Κιλκίς: Ψηφίζουμε για δυνατό διεκδικητικό σωματείο



“Περισσότερη δημοκρατία, η απάντηση στο σκοτάδι”

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Με εντολή του Υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη αποσύρεται από έκθεση του Γενικού Προξενείο της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη η συμβολικά ροζ ελληνική σημαία. Είχε προηγηθεί η οξύτατη αντίδραση του Προέδρου της “Νίκης”, Δημήτρη Νατσιού, ο οποίος σε ένα κρεσέντο πατριδοκαπηλίας ανέφερε πως η σημαία “βάφεται με κόκκινο μόνο με το αίμα των ηρώων μας”.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

1. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023.

Νατσιός: Κύριε Τσακαλώτο εσείς δείχνατε αγάπη όταν ψηφίζατε μνημόνια;

ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς: Ολοκληρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 8-9 ετών

Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 στο Κιλκίς το βιωματικό σεμινάριο για παιδιά ηλικίας 8-9 χρονών με τίτλο «Θα σου πω μια ιστορία», διάρκειας 15 ωρών. Στο σεμινάριο συμμετείχαν 10 παιδιά. Στόχος ήταν τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες λήψης αποφάσεων, επίλυσης προβλημάτων και ανάπτυξης στόχων, που λειτουργούν προστατευτικά για την πρόληψη των εξαρτήσεων και των εξαρτητικών συμπεριφορών. 

Νέο απορριμματοφόρο για τα χωριά του Πάικου

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο δήμος Παιονίας ολοκλήρωσε την προμήθεια ενός μικρού ανοικτού απορριμματοφόρου οχήματος με ανατροπή, για την κάλυψη των αναγκών του δήμου στη αποκομιδή απορριμμάτων σε χωριά, όπου λόγω στενών ( σε πλάτος ) κοινοτικών οδών είναι αδύνατη η πρόσβαση στα κοινά απορριμματοφόρα οχήματα που ήδη διαθέτει η Δ/νση Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού.

Το Γυμνάσιο και το ΓΕ.Λ. Σ.Σ. Μουριών, ευχαριστούν θερμά...

Ευχαριστήριο 
Γυμνασίου και ΓΕ.Λ. Σ.Σ. Μουριών

Οι Διευθύντριες, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι μαθητές και η ευρύτερη κοινότητα του Γυμνασίου και του ΓΕ.Λ. Σ.Σ. Μουριών, ευχαριστούν θερμά το Κε.Δι.Βι.Μ. «Επιμορφωτική Κιλκίς» για την ευγενική χορηγία δύο συναρμολογούμενων μεταλλικών καθισμάτων (παγκάκια) που θα ομορφύνουν τους διαδρόμους του σχολείου μας και θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των μαθητών μας. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την κυρία Τσεκούρα Μαρία της εταιρείας Greekaki A.E. για τη δωρεά στο σχολείο μας χρηματικού ποσού προκειμένου να προμηθευτούμε ένα φορείο για έκτακτες ανάγκες.

Ευχές εορτών από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς



Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΟΡΑ

Προϋπολογισμός 2024: Μπροστά οι ανάγκες του λαού της Παιονίας

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Ο προϋπολογισμός του Δήμου Παιονίας για το 2024 αποτύπωσε για άλλη μια φορά το αντιδραστικό πλαίσιο στο οποίο λειτουργούν οι Δήμοι, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί από διαδοχικές κυβερνήσεις και τοπικές διοικήσεις, σε καιρούς μνημονιακούς και μεταμνημονιακούς. Ζητούμενο όλων η εξοικονόμηση πόρων για την ενίσχυση της κερδοφορίας και την ανταγωνιστικότητας των επιχειρηματικών ομίλων. Τελικά κράτος εχθρικό για τους φτωχούς, φιλικό για τους πλουσίους.

Ο Κιλκισίου Βαρθολομαίος, η Ρ. Παπαδοπούλου, η Α. Κωνσταντινίδου, η Δ. Μιχαηλίδου, ο Γ. Σταμπολής, η Α. Νικολοπούλου και η Ε. Παπαλουκά, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

Ο Ημιμαραθώνιος Πάικου στην Διεθνή Ομοσπονδία Trail Running (I.T.R.A.) και στο UTMB Index

Δελτίο τύπου Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας 
Ο Ημιμαραθώνιος Πάικου αφού ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και αξιολογήθηκε, είναι πλέον ενταγμένος στην I.T.R.A. (International Trail Running Association) δίνοντας από το 2023 και στο εξής, ένα βαθμό σε κάθε αθλητή που τερματίζει τον αγώνα εντός των χρονικών ορίων.
https://itra.run/Races/RaceDetails/Paiko.Mountain.Half.Marathon.Paiko.Mountain.Half.Marathon/2023/89257

Τα νέα Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (19/12/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Ήττα στο φινάλε για την Κ13
Με ήττα ολοκλήρωσε το 2023 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς, μιας και στο τέλος έχασε με 3-2 από τους Μπέμπηδες Νέας Ιωνίας στο πλαστικό του Παύλου Μελά.

ΑΤΜ στην Ευρωπό Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Η διοίκηση της EUROBANK ικανοποιώντας το αίτημα της διοίκησης του δήμου Παιονίας ενέκρινε την εγκατάσταση ΑΤΜ στον Ευρωπό και την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου γνωστοποίησε με επιστολή προς τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, ότι προτίθεται να τοποθετήσει το μηχάνημα άμεσα.