Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (26/7/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ανακοίνωσε και τον Γιώργο Αμανατίδη
Την απόκτηση του Γιώργου Αμανατίδη ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Με αυτή την κίνηση το συγκρότημα του Μιχάλη Αναστασιάδη προσθέτει ποιότητα και ακόμα περισσότερη δύναμη.

Αισχρό θέαμα δύο κάδων απορριμάτων που βρίσκονται μπροστά στον Ιερό Ναό Παρασκευής στην Κρηστώνη

 Κρηστώνη Κιλκίς, Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022. Ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής στην Κρηστώνη Κιλκίς πανηγυρίζει. Εκατοντάδες πιστών παρίστανται και παρακολουθούν την Περιφορά της Εικόνας  αντικρύζοντας το αισχρό θέαμα των δύο κάδων απορριμάτων που βρίσκονται μπροστά στην εκκλησία.  Εμείς ρωτάμε ήρεμα. Όταν ο Δήμος Κιλκίς πανηγυρίζει με φανφάρες για την παραλαβή καινούριων κάδων απορριμμάτων, τι ακριβώς εννοεί; Επειδή παρόντες στην περιφορά ήταν ο Δήμαρχος και ένας αντιδήμαρχος, φανταζόμαστε πως οι προβληματικοί κάδοι θα απομακρυνθούν πάραυτα.  Οψόμεθα και επανερχόμαστε.

Τα νέα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς - 26/7/2022

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Την περασμένη εβδομάδα, ορμώμενοι από το ζεστό καλοκαιρινό κλίμα η θεματολογία μας περιλάμβανε πληθώρα καλοκαιρινών κατασκευών. Μάλιστα, τα παιδιά πειραματίστηκαν με τον πηλό. Η διαδικασία αυτή φάνηκε να αρέσει πάρα πολύ στα παιδιά καθώς τα αφήσαμε ελεύθερα να εκφραστούν και να επιλέξουν από μόνα τους το θέμα της κατασκευής τους (πεταλούδα, εκκλησία, σπίτι, μαγαζί). 

Στην Αθήνα ο Μηνάς Παπαδόπουλος

Δελτίο τύπου 
 ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς

Στην Αθήνα βρέθηκε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου ο πρόεδρος της 
ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς κ. Μηνάς Παπαδόπουλος, όπου και είχε σειρά επαφών, ξεκινώντας από το Μέγαρο Μαξίμου με τον Γενικό Διευθυντή του Πρωθυπουργού κ. Δημητριαδη, παρουσιάζοντας τη γενική εικόνα του νομού σε όλους τους τομείς. Στο υπουργείο Πολιτισμούμε την Υπουργό κ. Μενδώνη, έγινε ο απολογισμός της πρόσφατης επίσκεψης της στο νομό μας και τις προοπτικές σειράς νέων παρεμβάσεων στα πολιτιστικά δρ'ωμενα τόσο στο Δήμο Κιλκίς, όσο και στο Δήμο Παιονίας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 26/7/2022, 6:37 μ.μ.

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών 
- Συνελήφθη προχθές (24 Ιουλίου 2022) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 21 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, βάρους 5 γραμμαρίων και 1 κινητό τηλέφωνο.

Τεράστια επιτυχία του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων στην ελληνική επικράτεια.

Επίσκεψη εργασίας του Γ. Γεωργαντά στον ΟΠΕΚΕΠΕ- Σύσκεψη με τη νέα διοίκηση για τις προτεραιότητες του Οργανισμού

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε τον ΟΠΕΚΕΠΕ όπου συναντήθηκε με τη νέα διοίκηση του Οργανισμού.

Χτύπημα στην Δημοκρατία η απόπειρα παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Είναι πράγματι θλιβερό εν ετει 2022 να μιλάμε για παρακολουθήσεις δημοσιογράφων, πολιτικών, ακτιβιστών κ.λπ. Οι καταγγελίες του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής έρχονται δυστυχώς να επιβεβαιώσουν ένα πολύ άσχημο κλίμα.

Η παντόφλα, τα τσόκαρα κι οι ρόμπες

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Έτσι που λέτε. Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται,την ώρα που το ενεργειακό οξύνεται επικίνδυνα,την ώρα που η Gazpro κλείνει την κανουλα με άγνωστες για την Ευρώπη συνέπειες,την ώρα που αυξάνονται ραγδαία οι τιμές των βασικών ειδών διατροφής, κάποιοι εκπρόσωποι του τύπου, ασχολήθηκαν..με μια παντόφλα.

Φραγγίδης: Καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας – Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας και των 2 Παραρτημάτων Ανοικτού Κέντρου Ημέρας του ΟΚΑΝΑ (ΑΚΗΑ) στη Θεσσαλονίκη

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, μαζί με τους βουλευτές κ.κ. Γιώργο Αρβανιτίδη, Χάρη Καστανίδη, Μπουρχάν Μπαράν, Γιώργο Μουλκιώτη και Ανδρέα Πουλά, προς τον Υπουργό Υγείας κ. Θ. Πλεύρη, με την οποία ζητούν ενημέρωση σχετικά με την υλοποίηση του Κέντρου Ημέρας – Βραχείας Φιλοξενίας και των δύο Ανοιχτών Κέντρων Ημέρας Αστέγων (ΑΚΗΑ) του ΟΚΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη, τα οποία έχουν εγκριθεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020. 

Μηνυτήρια αναφορά Νίκου Ανδρουλάκη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για απόπειρα παρακολούθησής του

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Πλήγμα στη συνταγματικά κατοχυρωμένη Δημοκρατία και αποστροφή σε κάθε ελεύθερο πολίτη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την απόπειρα παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, μέσω της συσκευής του κινητού του τηλεφώνου.

7η τροποποίηση απόφασης ανάρτησης δασικού χάρτη όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας

Υπογράφει ο Ευθύμιος Πολιτίδης

Δασολόγος με Α′ Βαθμό - Διευθυντής Δασών Κιλκίς

Βάσει των διατάξεων του άρθρου 41 του Ν.4958/2022 τροποποιούμε την αριθ.2119/26-02-2021 απόφασή μας, όπως ισχύει, κατά το τμήμα που αφορά στις προθεσμίες και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων ως εξής:

Επίσκεψη υφυπουργού τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στην Παιονία

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Η τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Παιονίας θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά την επίσκεψη της υφυπουργού τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη την Πέμπτη 28 Ιουλίου στο δήμο Παιονίας.

“Αριστερή επικοινωνία και δεξιά πολιτική''

Ανάρτηση από την προσωπική σελίδα του Στέφανου Παραστατίδη στο facebook
Ενδιαφέρουσες οι κυβερνητικές ανακοινώσεις περί στήριξης των ασθενέστερων και ενισχυμένης κοινωνικής πολιτικής. Αν, όμως, σε οποιαδήποτε μορφή οικονομικής κρίσης, η κρατική παρέμβαση γίνεται με οριζόντια και όχι με αναδιανεμητικά χαρακτηριστικά, αυτή επιβαρύνει κατά βάση τους ασθενέστερους και μειώνει την απαιτούμενη κοινωνική συνοχή.

Κιλκίς ώρα μηδέν: Τραγικά τα ποσοστά της πληθυσμιακής μείωσης στο Κιλκίς - Ο νομός ερημώνει

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς

Τα αποτελέσματα της πληθυσμιακής απογραφής του 2021 από την ΕΛΣΤΑΤ, αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον νομό μας! Μετά την τραγική ανάδειξη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ως αυτής με το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό πληθυσμιακής μείωσης στην Κ. Μακεδονία και από τα υψηλότερα της χώρας, το μόνο που θα μπορούσε να πει κανείς με βεβαιότητα είναι πως το Κιλκίς «αργοσβήνει», και η όλη κατάσταση έχει προκαλέσει όχι μόνο θλίψη, αλλά και μεγάλη δυσαρέσκεια και απογοήτευση.

Ξεκινούν εργασίες διαμόρφωσης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Διοικητήριο της Π.Ε. Κιλκίς

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να εγκατασταθεί ο ανάδοχος που αναλαμβάνει την εκτέλεση του έργου «Εργασίες διαμόρφωσης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, εργασίες συντήρησης και αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του Διοικητηρίου της Π.Ε. Κιλκίς» έπειτα από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “ΞΑΝΘΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, Αριστείδη Ξανθάκη.

Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς: Απάντηση στο ψήφισμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το ψήφισμα που κατέθεσαν υγειονομικοί υπάλληλοι σε αναστολή εργασίας λόγω μη εμβολιασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Παρασκευή 15 Ιουλίου, όπου μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά σε απόλυση εργαζομένων από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Απόφαση Γεωργαντά για παράταση αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης

Παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής για τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης για μία εβδομάδα, δηλαδή έως και την Δευτέρα 01-08-2022, με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργου Γεωργαντά.