Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 27/5/2024

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Καθημερινά οι εγγραφές στα Τμήματα Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς
Στην δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων μπήκαν τα "Παπάκια" και τα "Δελφίνια" στο Alexandros Sports Center. Η Ακαδημία Κολύμβησης για άλλη μια χρονιά δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά του Κιλκίς και όχι μόνο να ασχοληθούν με αυτό το υπέροχο άθλημα! Η Κολύμβηση άλλωστε αποτελεί την καλύτερη γυμναστική για το ανθρώπινο σώμα, και στην Ακαδημία μας μπορείτε να βρείτε άρτιες εγκαταστάσεις και αξιόλογο τεχνικό επιτελείο που παρέχει τα πάντα.

Οι Περιπατητές Κιλκίς στο Ιερό Άφιξης των Προσφύγων Καραμπουρνάκι

Δελτίο τύπου 
Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Το ιερό άφιξης των προσφύγων Καραμπουρνάκι επισκέφθηκαν τριάντα μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς. Άρχισαν τον ομαδικό περίπατο από τον Κελλάριο Όρμο παραλιακά όπου δεν έφτασαν μέχρι το κύμα οι πολυκατοικίες και οι ψαροταβέρνες βρήκαν την παραλιακή οδό Τραπεζούντος στον ολίγων στρεμμάτων ελεύθερο χώρο γύρο από την λεγόμενη γέφυρα των προσφύγων. 

Μαρία Σπυράκη: Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα πρωτοπορεί στην αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
Το θέμα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από την Ευρωπαϊκή Ένωση επαναφέρει στη δημόσια συζήτηση η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη και εκ νέου υποψήφια στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Με επιστολή που απέστειλε στα Ποντιακά Σωματεία της χώρας, υπενθυμίζει την απόφαση του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να αναγνωρίσει και επίσημα τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους σε Ψήφισμα που εγκρίθηκε από την Πολιτική Συνέλευση του κόμματος. Επίσης, παραθέτει σειρά ερωτήσεων που κατέθεσε η ίδια, ή και από κοινού με συναδέρφους της ευρωβουλευτές, προς την Κομισιόν, για το θέμα.

27η Χορωδιακή Συνάντηση στη Γουμένισσα

 

Δημήτριος Οικονόμου, Στρατηγός ε. α., (1929-2024)

Γράφει ο 
Χρήστος Π. Ίντος

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 η Αξιούπολη, ο Δήμος Παιονίας, οικείοι, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον ε. α. Στρατηγό Δημήτριο Οικονόμου. Τον ευεργέτη της γενέτειράς του, τον ήρεμο και γαλήνιο, τον εμφορούμενο από καλοσύνη και αρετές άνδρα. Παρέδωσε το πνεύμα του μέρα Μαγιού, την παρελθούσα Παρασκευή. Κοιμήθηκε για πάντα ειρηνικά στο σπιτικό του στην Θεσσαλονίκη και επέστρεψε στον γενέθλιο τόπο για την αιώνια ανάπαυση.

Ο Ανδρέας Τρεντζίδης, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Ανδρέας Τρεντζίδης

Αντιπρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας

Με την παρούσα, επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια την ηγεσία του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και προσωπικά την Υπουργό κα. Σοφία Ζαχαράκη για την ανάληψη των καθηκόντων του Αντιπροέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΚΚΕ: Στις 9 του Ιούνη μπορούμε να δώσουμε ένα σημαντικό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλο τον λαό μας

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Συνεχίζεται το πλατύ πολιτικό ανοίγμα και η προεκλογική δραστηριότητα, με περιοδείες εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και χωριά από την κομματική οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ, μπροστά και στην κεντρική πολιτική συγκέντρωση στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, την Κυριακή 2/6 στις 7μμ με ομιλητές την Ελένη Γερασιμίδου, ηθοποιό και υποψήφια ευρωβουλευτή και τον Γιάννη Δελή, βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Απολογισμός τμήματος Βόλεϊ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης

Δελτίο τύπου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης
Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων μας με τα δύο τελευταία παιχνίδια των Παγκορασίδων (κατηγορίας Κ16). Τα αποτελέσματα των οποίων ήταν μία νίκη και μία ήττα.

Στο 3ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών 2024 τα Πειραματικά Σχολεία του Κιλκίς

- “Η Ιστορία του Σχολείου μας - Ιστορία της Πόλης μας”
- Στο 3ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών 2024 τα Πειραματικά Σχολεία του Κιλκίς

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν μαθητές του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου και του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς την Κυριακή 26 Μαΐου στον κινηματογράφο “Ολύμπιον” στη Θεσσαλονίκη. Η ταινία τους “Η Ιστορία του Σχολείου μας - Ιστορία της Πόλης μας” ήταν μεταξύ αυτών που επελέγησαν και προβλήθηκαν στο 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ταινιών 2024 σε μια ιστορική κινηματογραφική αίθουσα.

Ευρωπαϊκή Ημέρα Πάρκων 2024, στο Δάσος Κούπας Παιονίας

Δελτίο τύπου Συνεταιρισμού 
Διαχείρισης Δάσους Κούπας

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που οργάνωσε για την φετινή Ημέρα Πάρκων της Ευρώπης (Europarc Day 2024) ο Συνεταιρισμός Διαχείρισης του Δάσους Κούπας σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό- Πολιτιστικό Σύλλογο Κούπας.

Στην Κρήτη ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων ν. Κιλκίς
Το Σωματείο μας έδωσε το "παρών" στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ηλεκ/γων (ΠΟΣΕΗ), που με απόλυτη επιτυχία διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Ηρακλείου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου, στις 17-18-19 Μαΐου 2024.