Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, μιλά στη Γνώμη στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Καραγεωργίου Χαράλαμπο


Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού και Διά Βίου Μάθησης Κιλκίς, Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, μιλά στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Καραγεωργίου Χαράλαμπο

Αρχικά θα μας πεις τα βασικά για σένα αγαπητέ Κωνσταντίνε: Καταγωγή, ηλικία, επάγγελμα, σπουδές, τοπική αυτοδιοίκηση, χόμπι, ασχολίες εκτός εργασίας, οικογένεια, καθημερινότητα κλπ.

Ο δήμος Παιονίας μπαίνει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο δήμος Παιονίας μπαίνει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης εκπέμποντας ταυτόχρονα το μήνυμα της πράσινης μετακίνησης στη ζωή των πολιτών.

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας


Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 11 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021.

Τροπολογία του ΥπΑΑΤ, Σπήλιου Λιβανού, για τους εργάτες γης από τρίτες χώρες


Τροπολογία με την οποία δίνεται λύση, κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας, στο καθεστώς που αφορά τη μετάκληση πολιτών τρίτων χωρών που επιθυμούν να έλθουν στην Ελλάδα ως εργάτες γης κατέθεσε, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός. 

Προσφορά Γ. Φραγγίδη στους πληγέντες από τους σεισμούς στην Ελασσόνα


Ανακοίνωση πολιτικού γραφείου Γ. Φραγγίδη
Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του τμήματος Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για συγκέντρωση απαραίτητων ειδών ατομικής προστασίας, και συμμεριζόμενοι τις ανάγκες των πληγέντων από τους σεισμούς κατοίκων της Ελασσόνας, ο Βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης και οι συνεργάτες του προσέφεραν 500 μάσκες υψηλής προστασίας, γάντια και αντισηπτικά.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 11/3/2021, 7:27 μ.μ.

Ανακοίνωση σχετικά με ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση της κατάληψης της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) 
Σε συντονισμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή δυνάμεων Ε.Κ.Α.Μ., Ο.Π.Κ.Ε. καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων και των Διευθύνσεων Αστυνομίας και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε ομαλά την 07:20 ώρα η εκκένωση της κατάληψης της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).

"Θωμά Χανοζίδη, να είσαι πολύ περήφανος εκεί «ψηλά» που βρίσκεσαι…"


- Θωμά να είσαι πολύ περήφανος εκεί «ψηλά» που βρίσκεσαι… 
- Έχεις πραγματικούς φίλους που σε αγαπούν και δεν σε ξεχνούν…
Του Παναγιώτη Γεωργιάδη
Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις πραγματικούς και αληθινούς φίλους. Φίλους που σε συμπαραστέκονται και σε στηρίζουν στις δυσκολίες και τις λύπες. Αλλά και χαίρονται με τις χαρές σου, χωρίς ζήλιες… Κυρίως όμως δεν σε ξεχνούν όταν φύγεις από το μάταιο τούτο κόσμο.

Κορωνοϊός (11/3/2021): 2.570 νέα κρούσματα (3 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 51 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.570, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 214.661 (ημερήσια μεταβολή +1.2%), εκ των οποίων 51.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 65 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.843 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σ. Παραστατίδης: Κάντε στην άκρη


Του Στέφανου Παραστατίδη
Η νεαρή κοπέλα «Κ» μετακόμισε από το Κιλκίς στην Αθήνα. Με τη μητέρα της και την ευρύτερη οικογένεια έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο -άνθρωποι που τους αισθάνομαι πολύ κοντά μου.

Ο "Αετός" Κιλκίς κοντά στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας


Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς
Ο ΠΑΣ "Αετός" Κιλκίς ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Κιλκίς και του Ερυθρού Σταυρού για την ενίσχυση με είδη πρώτης ανάγκης των σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας στην Θεσσαλία, παρέδωσε χθες 10 Μαρτίου 2021, στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Κώστα Πουντζουκίδη τρεις παλέτες με εμφιαλωμένα νερά.

Με 113 εκθέτες η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021


Εκατόν δέκα τρεις εκθέτες θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 13 Μαρτίου. Το πλαίσιο λειτουργίας της λαϊκής αγοράς εξακολουθεί να στηρίζεται στις έκτακτες υγειονομικές ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή εξάπλωσης του Covid – 19.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρευματοδότησης σε επτά οικισμούς την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος την Κυριακή 14 Μαρτίου από τις 8:30 έως τις 14:30 στους οικισμούς Ξηρόβρυση, Πλαγιά, Αγία Κυριακή, Κορομηλιά, Δροσάτο, Κορυφή και Αμάραντα λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Δήμος Κιλκίς: Αναπλάθεται ο περιβάλλων χώρος της λίμνης Δοϊράνης


Τη μοναδική ομορφιά του παραλίμνιου χώρου της Δοϊράνης θα καταδείξουν οι αναπλάσεις που έχουν σχεδιαστεί για την περιοχή με τη χρηματοδοτική υποστήριξη του διασυνοριακού προγράμματος Plan D.oiran Interreg.

Αγαθόπουλος: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι μπροστά σε μια ιστορική πρόκληση


Του Δημήτρη Αγαθόπουλου
Μετά από ενάμιση χρόνο αφότου εξελέγη αυτή η Κυβέρνηση και αφού έχει καταργήσει όλες εκείνες τις διατάξεις του νόμου Κλεισθένη, που κατοχύρωναν για πρώτη φορά την απλή αναλογική σε όλα τα επίπεδα στην Τ.Α, ακυρώνοντας στην πράξη κατακτήσεις 40 χρόνων, και μη δίνοντας την δυνατότητα να εφαρμοστεί ο νόμος ούτε μία ημέρα, στο όνομα της κυβερνησιμότητας καταθέτει έναν εκλογικό νόμο που αποκαλύπτει τις πραγματικές στοχεύσεις της για τη λειτουργία των θεσμών. 

Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;


Του Δημήτρη Νίκογλου
Ποια λέξη άραγε θα μπορούσε να προδώσει ή ακόμη και να καταστρέψει έναν χαρακτήρα, ή μια προσωπικότητα; Το εγώ φυσικά.. μια λέξη τόσο μικρή στην γραφή του αλλά τόσο καταστρεπτική στην συχνή και καθημερινή του χρήση.

Κέντρο Υγείας και 1η Τ.ΟΜ.Υ. Κιλκίς, στο πλευρό των σεισμοπαθών της Θεσσαλίας


Δελτίο Τύπου Κέντρου Υγείας και 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Κιλκίς
Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας και της 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Κιλκίς, προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης και ατομικής υγιεινής, ενισχύοντας την πρωτοβουλία του Δήμου Κιλκίς για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες σεισμοπαθείς της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξοπλίζει τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, Παπαγεωργίου και Ψυχιατρικό της Θεσσαλονίκης


Σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και μέσα ατομικής προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού παρέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε τρία νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, έπειτα από την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Δράση του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, για να διασωθούν οι παλιές συνταγές των γιαγιάδων μας


Δράση για να σωθούν οι πεντανόστιμες τοπικές συνταγές των γιαγιάδων μας ξεκινά ο δήμος Πυλαίας-Χοτιάτη. Γιατί μπορεί η πανδημία και η καραντίνα να άλλαξαν και τη σχέση μας με την κουζίνα, όμως είναι κοινή ευχή όταν όλα αυτά έχουν περάσει να ανταμώσουμε όλοι μαζί σε ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι.

Ομιλία Αρχοντούλας Κωνσταντινίδου με θέμα "Ιστορία κι εκφραστικότητα της ποντιακής διαλέκτου"


Η Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου, φιλόλογος και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ποντιακής διαλέκτου, με M. Ed. στη Διδακτική της Γλώσσας και της Λογοτεχνίας είναι εισηγήτρια της διαδικτυακής ομιλίας "Ιστορία κι εκφραστικότητα της ποντιακής διαλέκτου" στην ημερίδα που διοργανώνει η νεολαία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων της Ευρώπης την Κυριακή στις 14/3/2021 στις 18:00 ώρα Γερμανίας και 19:00 ώρα Ελλάδας. Η ομιλία θα μεταδοθεί στο zoom, θα είναι ανοιχτή για όλους και το meeting ID είναι 520 330 1373.

Κιλκίς: Διαδικτυακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821


Υπογράφει ο Σωτήρης Μαρκάδας
Διευθυντής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Δ/νσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς και Δήμου Παιονίας διοργανώνει δύο διαδικτυακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.