Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Βαρύτατο πένθος και πόνο σε όλη την τοπική κοινωνία μας σκορπά ο θάνατος του ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς

Ο φίλος ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ο αγνός και άδολος αυτός συντοπίτης μας, ο ιδεολόγος ο πρόεδρος της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΝΝΕΔ, ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΆ ΧΡΌΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ και πανέξυπνος αυτός άνθρωπος δεν είναι πια μαζί μας.

Η απώλεια ενός πρωτοπόρου και βαθιά πολιτικά σκεπτόμενου, ορθώς τις περισσότερες φορές, συνανθρώπου μας καθιστά φτωχότερο τον τόπο μας.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ με το μυαλό και την οξυδέρκεια του υπήρξε πάντα μπροστά από την εποχή του.

Αλησμόνητη η πρώτη του προσπάθεια σε φύλλο που μιλούσε πολιτικά, για την περιοχή μας, με τον ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, να αποτελεί την τεράστια παρακαταθήκη του για όλους εμάς που ακόμη και σήμερα κρατούμε ψηλά και υπηρετούμε πιστά τον πολιτικό τομέα από κάθε μετερίζι από κάθε αποστολή, με τα λάθη και τις παραλείψεις με τα καλά αλλά και τα κακώς κείμενα.

Ομως πάντοτε με διάθεση για προσφορά και για να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα που λέγεται πολιτική με μοναδική κατεύθυνση το κοινό καλό για τους πολλούς.

Φιλε ΒΑΣΙΛΗ είναι φτωχά τα λόγια για να αποδώσω πλήρως τα όσα αισθάνομαι ειλικρινώς απο την πρώτη στιγμή στο άκουσμα της απώλειας σου.

Θα σε θυμάμαι πάντοτε τόσο εγώ προσωπικά που είχα την τιμή της φιλίας μας, θα σε θυμόμαστε πάντοτε στην σημερινή ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ως έναν στυλοβάτη στην πορεία ανάδειξης αυτού του τόπου.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ


ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους πολυάριθμους φιλους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

Ο Πρόεδρος
ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ
ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.