Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωση στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης
Στις Δημοτικές – Περιφερειακές Εκλογές, οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι βιοπαλαιστές αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, οι νέες και οι νέοι έχουμε επιλογή που αντιστοιχίζεται στα συμφέροντά μας. Και αυτή βρίσκεται στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.

Γιατί τα προβλήματα του Δήμου μας ενώνονται με ένα κοινό νήμα με τις ίδιες αιτίες που κρατούν χαμηλούς τους μισθούς, που τσακίζουν τα δικαιώματα μας, που αυξάνουν τις τιμές σε βασικά λαϊκά αγαθά.

Προέρχονται από ένα σύστημα, που δημιουργεί στις ζωές μας ένα ασφυκτικό πλαίσιο επιβίωσης, μεγάλα αδιέξοδα και αμφιβολίες.

Το δίλημμα που τέθηκε εκκωφαντικά στους αγώνες όλου του προηγούμενου διαστήματος είναι διαρκώς εδώ: Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας.

Οι κομμουνιστές, οι αγωνιστές που είμαστε υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» επιλέγουμε να παλέψουμε για τις ζωές μας.

Πιο πολλοί εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Κιλκίς και Παιονία σημαίνει πιο δυνατός ο λαός, οι εργαζόμενοι, η νεολαία!

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» - 
 «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς», γιατί ήρθε η ώρα «να πάμε αλλιώς».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.