Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης
Η ενίσχυση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές σε ψήφους, ποσοστά και βουλευτές, με σημαντική άνοδο στις εργατικές - λαϊκές γειτονιές πανελλαδικά είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα για τον εργαζόμενο λαό και τα παιδιά του!

Τώρα, στις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου έχουμε μια ευκαιρία.

Αυτό το βήμα να συνεχιστεί . Να γίνει το επόμενο !

Να ενισχυθούν σημαντικά τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” παντού!

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με υποψήφιο τον Σωτήρη Αβραμόπουλο.

Στο Δήμο Κιλκίς, με υποψήφιο τον Κώστα Τσαουσίδη, στον Δήμο Παιονίας με υποψήφιο τον Τάσο Βασιλακάκη.

Πιο πολλοί κομμουνιστές και αγωνιστές εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, σημαίνει περισσότερες φωνές υπεράσπισης για το λαό μας.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε όλες τις περιφερειακές ενότητες και στο Κιλκίς, το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στελεχώνεται από ανθρώπους αγωνιστές, με προσφορά, με αξίες και ιδανικά που δεν έχουν δεσμεύσεις σε συμφέροντα.

Από εργαζομένους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, εργάτες και υπάλληλους, εκπαιδευτικούς, υγειονομικούς, μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες, καθηγητές Πανεπιστημίου, μικρούς επαγγελματίες και αγρότες, φοιτητές, ανθρώπους των Τεχνών, του Αθλητισμού.

Βιογραφικό του επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Κεντρικής Μακεδονίας, Σωτήρη Αβραμόπουλου.

Είναι μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από το 2019.

42 χρόνων (γεννημένος το 1981), κατοικεί στη Θεσσαλονίκη.

Είναι πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του αντίστοιχου Τμήματος του ΑΠΘ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) του προγράμματος «Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές» του ΕΑΠ.

Δραστηριοποιήθηκε από μικρή ηλικία στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα και στη συνέχεια στο κίνημα των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων μηχανικών.

Έχει διατελέσει μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας) σε προηγούμενη θητεία.

Οι υποψήφιοι από την ΠΕ Κιλκίς, είναι γνωστοί αγωνιστές και αγωνίστριες, που βρίσκονται αταλάντευτα χρόνια τώρα, στην πρώτη γραμμή του αγώνα και των διεκδικήσεων, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, για τη βελτίωση της ζωής της κοινωνικής πλειοψηφίας σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Βιογραφικά υποψηφίων περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Αθανασιάδης Θεόδωρος, 47 ετών, υπάλληλος της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Κιλκίς. Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ ΤΚΜ, μέλος ΝΕ ΤΕΕ Κιλκίς, μέλος του ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας, μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κιλκίς.

Τεμεκενίδου Παρθένα - Μέμα, 65 ετών, συνταξιούχος ΟΑΕΔ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας Γυναικείων θεμάτων και της Κίνησης Γυναικών Παντελεήμονα. Μέλος του Ελληνικού Φεμινιστικού Δικτύου "Τελέσιλλα" και της Αδέσμευτης Κίνησης Γυναικών. Υπήρξε συνδικαλίστρια όλα τα χρόνια του εργασιακού της βίου. Σπούδασε Εφαρμοσμένη Αγροοικολογία. Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας "Πόλις" στο Κιλκίς.

Φαχουρίδης Γιάννης, 62 ετών, αρχιτέκτονας μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας. Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κιλκίς από το 2002, επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών νόμου Κιλκίς. Σήμερα είναι πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν. Κιλκίς και εκλεγμένος στην αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων.

Χαλίτσιος Κωνσταντινος, 70 ετών, φαρμακοποιός. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς από το 1986 έως το 1990. Επίσης Νομαρχιακός Σύμβουλος Κιλκίς την τετραετία 2006 - 2010. Υπήρξε επί σειρά εκλογικών αναμετρήσεων, υποψήφιος νομάρχης και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς καθώς και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις.

Χατζή Ειρήνη, 45 ετών. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ. Επικεφαλής του Τμήματος για την Ισοτιμία και Χειραφέτηση των γυναικών της Ε.Π. Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Αγρότισσα, παραγωγός. Μέλος του ΔΣ Σωματείου Λαϊκών Αγορών Κιλκίς. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών Κιλκίς καθώς και του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας - ΟΓΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.