Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Δημήτριος Ανανιάδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο Δημήτριος Ανανιάδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ονομάζομαι Ανανιάδης Δημήτριος του Κωνσταντίνου και της Ευθυμίας, κατάγομαι από την Βάθη και την Επτάλοφο Κιλκίς, όπου και κατοικώ. Είμαι 24 ετών. Αποφοιτώντας από το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς έλαβα την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων, ενώ παράλληλα διεκπεραίωσα της σπουδές μου στο Πολυάνειο ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς παίρνοντας το πτυχίο της βυζαντινής μουσικής.

Έχω εργαστεί στο παρελθόν σαν βοηθός ηλεκτρολόγου και από το 2019 έως σήμερα εργάζομαι σε εταιρία εμπορίας ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού στην πόλη του Κιλκίς. Επίσης από το 2016 είμαι πρωτοψάλτης στο Ιερό Ναό Κοιμήσεωςτης Θεοτόκου Επταλόφου.

Η απόφαση μου να σταθώ στο πλευρό του κ. Βαφειάδη Θεόδωρου, απορρέει από το γεγονός οτι είναι ένας άνθρωπος με σθένος και όραμα για την Πόλη μας, για τα χωριά μας και για όλο το Κιλκίς μας.

Πάμε όλοι μαζί λοιπόν για κάτι ΝΕΟ στο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.