Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Νέα Δημοκρατία Κιλκίς: Και οι κρίνοντες κρίνονται

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΔΕΕΠ νομου Κιλκίς της Ν.Δ.
Eν μέσω των υψηλών θερμοκρασιών αλλά και επειδή δεν έχει περάσει ούτε καν ένας μήνας στο τοπικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αποφάσισαν και βρήκαν ευκαιρία να φωνάξουν παρών επιβραβεύοντας τα λόγια περί δεκαπέντε λεπτών δημοσιότητας που έχει ο κάθε άνθρωπος.

Δεν εξηγείται αλλιώς η εμφάνιση του τρίτου τη τάξει κόμματος πανελληνίως μέσω ανακοίνωσης, για το θέμα της αναστολής λειτουργίας των γραφείων ΕΛΤΑ Γουμένισσας, όπου οι συγγραφείς της ούτε λίγο ούτε πολύ καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η απαξίωση και η εγκατάλειψη της επαρχίας έχει πλέον συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Μα αγαπητοί φίλοι του τοπικού ΠΑΣΟΚ δεν ζείτε στη χώρα αυτή ή ο άκρατος λαϊκισμός σας έχει κυριεύσει και δεν γνωρίζετε τι γράφετε και τι προσπαθείτε να πείτε έχοντας ένδεια επιχειρημάτων και προτάσεων;

Δεν ρίχνετε μια ματιά στα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών για να διαπιστώσετε την γνώμη που έχουν σχηματίσει οι συμπατριώτες μας για το αν η ΝΔ έχει εγκαταλείψει την περιφέρεια της χώρας ή όχι; Και αν δεν θυμάστε τι διαβάζετε μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις όπως οι Κινέζοι με την παροιμία τους μας έχουν πει.

Η εικόνα του χάρτη με το μπλε χρώμα δεν επιδέχεται καμιά μα καμιά αμφιβολία γεγονός που απαντά αμείλικτα στα όσα οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Κιλκίς υποστηρίζουν στην ανακοίνωση τους.

Τα λόγια είναι ωραία, οι απόψεις και η κριτική είναι κάτι που αποτελεί δικαίωμα του καθενός σε μια δημοκρατία αλλά πάει πολύ και δεν συνάδουν με την πραγματικότητα οι σκέψεις περί εγκατάλειψης της υπαίθρου.

Ισως φαίνεται τα μηνύματα που ο ελληνικός λαός έστειλε με την ψήφο του στις πρόσφατες εκλογές δεν τα έχουν κατανοήσει και κινούμενοι με την τακτική του ψαρεύουμε σε θολά νερά ότι τσιμπήσουμε καλό είναι. Το να κινείσαι στο σήμερα με πρακτικές του χθες είναι κάτι που οι ιθύνοντες του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ΄ όψιν τους και να μην βιάζονται και να διακατέχονται από πολιτικό άγχος.

Στις 25 Ιουνίου οι Ελληνίδες και οι Ελληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη και της Πατρίδας μας επέλεξαν ΝΔ και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ανανεώνοντας προς το πρόσωπο του την εμπιστοσύνη τους με συντριπτικό ποσοστό που δεν επιδέχεται ουδεμία παρερμηνεία.

Αραγε αυτοί, οι πολλοί, δεν γνωρίζουν ή μήπως εκεί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να ξαναδούν λίγο πιο προσεκτικά τα δεδομένα και να επανέλθουν στην πραγματικότητα; Ή τα εσωτερικά πυρά, τις αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών και την εσωστρέφεια προσπαθούν να την παρακάμψουν ακολουθώντας την μέθοδο "πετώ την μπάλα στην κερκίδα;".

Καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση τους αλλά παρόλα αυτά τους καλωσορίζουμε στον πολιτικό στίβο και ευχόμαστε να έχουμε μια ουσιαστική αντιπαράθεση που θα είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας μας. Γιατί πέρα και πάνω από όλα πρώτα το Κιλκίς.

ΤΑ ΕΛΤΑ αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ με απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ υλοποιώντας κατά γράμμα την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ) έχει μπει στο υπερταμείο και η διίκηση του ορίζεται από αυτό

Η Γενική Συνέλευση του Υπερταμείου συνεδρίασε την Τρίτη, 21 Μαρτίου και όρισε, τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΤΑ, το οποίο έχει και την ευθύνη των ΕΛΤΑ

Παρά το λουκέτο υποκαταστημάτων η διοίκηση τονίζει ότι «στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης, τα ΕΛΤΑ φροντίζουν για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών στην πόρτα τους, σε ολόκληρη την επικράτεια, με όλες τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ, όπως είναι η παράδοση δεμάτων και επιστολών, καθώς και η διανομή συντάξεων.

Η ταχυδρομική λειτουργία οργανώνεται σε κεντρικά σημεία και δεν επηρεάζεται από την αναδιοργάνωση του δικτύου, η οποία, μέσω της καλύτερης κατανομής του ανθρώπινου δυναμικού των ΕΛΤΑ, βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της διανομής».

Με λίγα λόγια αγαπητοί εάν κλείσει τελικά το γραφείο ΕΛΤΑ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει εξυπηρέτηση του πολίτη και μάλιστα καλύτερη όσο ποτέ., αυτό άλλωστε είναι και το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Λίγη υπομονή δεν βλάπτει για να διαπιστώσετε εάν η κομματική οργάνωση Ν.Δ του ν. Κιλκίς περί άλλων τυρβάζει.

Τα αποτελέσματα των νικηφόρων αγώνων της τελευταίας πενταετίας στο ν. Κιλκίς δείχνουν ποιον έχουν εμπιστοσύνη οι πολίτες.

Αυτό το έχουν εμπεδώσει και πρώην κορυφαία στελέχη σας τα οποία ήδη βρίσκονται δίπλα στον πρωθυπουργό και στην Κυβέρνηση μας

Η τάξη όμως μπαίνει και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αυτήν εμπιστεύονται και κομματικά σας στελέχη εδώ στο νομό, στην πόλη μας, μη έχοντας εμπιστοσύνη στον λαϊκισμό σας.

Καλώς ήλθατε στο Κιλκίς

Και να γνωρίζετε δεν θα μιλάτε πλέον στην παρέα σας και να γίνεστε αρεστοί.

Και οι κρίνοντες κρίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.