Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος από τη ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς

Την Παρασκεύη 14/6/2024 και ώρα 20.00 μ.μ στην τακτική της συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς έκανε την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.

Στην εισήγηση του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

Η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Οι ψηφοφόροι που χάσαμε από την εκλογική αναμέτρηση των εθνικών εκλογών του 2023 ή και των ευρωεκλογών του 2019 μπορεί να μη μας ψήφισαν, είναι όμως σημαντικό να παρατηρήσουμε ότι δεν στήριξαν με την ψήφο τους κάποιο άλλο κόμμα.

Επομένως, μας έστειλαν με τη στάση αυτή ένα μήνυμα ότι μας εμπιστεύονται, αλλά θέλουν από εμάς να δουν ακόμα περισσότερα.



Το μήνυμα των πολιτών, λοιπόν, ελήφθη και ο πρωθυπουργός προέβη άμεσα στις διορθωτικές κινήσεις που χρειαζόντουσαν.



Στο νομό μας η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς, γνωρίζοντας καλά ότι θα αντιμε-τωπίσει κομματικές συμπεριφορές που δεν συνάδουν στην λογική και μάλιστα από στελέχη που ευεργετήθηκαν από τη Ν.Δ , και έχουν να κάνουν με προσωπικές πικρίες είτε διότι δεν εκλέχθηκαν βουλευτές είτε ως δήμαρχοι είτε ως δημοτικοί σύμβουλοι, έχοντας και την μεγάλη αποχή, κατάφερε μέσα σε αυτό το αρνητικό κλίμα να πιάσει το ποσοστό που έλαβε η Ν.Δ πανελλαδικά, 28,18 % ενώ σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδο-νίας, μετά τις Σέρρες να είναι ο δεύτερος νομός με τα μεγαλύτερα πο-σοστά.

Προφανώς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι για το ποσοστό μας, αλλά όπως ανέφερα στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ήταν το καλύτερο δυνατό.

ΩΣ ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ.

ΜΕ την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ως ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ, έχουμε κάνει τις ακόλουθες δράσεις.

1. Ανατέθηκε η προεδρία επιτροπής εκλογικού αγώνα στον κ. Τιρεκίδη θεόφιλο, υποψήφιο πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ν.Δ στις εσωκομματικές εκλογές, ως δείγμα της ενότητας που μας διακατέχει.

2 Ανοίξαμε εκλογικό Κέντρο σε κεντρικό σημείο της πόλεως Κιλκίς, το μοναδικό στην βόρειο Ελλάδα και όχι μόνο από το οποίο πέρασαν 20 και πλέον υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, ενώ κάθε ημέρα το επισκέπ-τονταν ψηφοφόροι μας για την παραλαβή ψηφοδελτίων και όχι μόνο.

2. Οργανώσαμε 3 κλιμάκια μεταξύ στελεχών μας με επισκέψεις ανά το νομό. Μοιράζοντας φυλλάδια και ψηφοδέλτια του κόμματος μας

3.Στήσαμε εκλογικό περίπτερο στην πρωτεύουσα της Παιονίας το Πολύκαστρο ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΓΚΟΥΡΑ-ΜΑΝΗ για την αγωνιστικότητα του.

4.Καλύψαμε όλα τα εκλογικά μας τμήματα με 221 εθελοντές της παράταξης.

Την ημέρα των εκλογών ανταποκρίθηκε το 85 %.

5. Οργανώσαμε την παρουσία του υπευθύνου εκλογών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δένδια, με ανοικτή ομιλία στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου.

6. Με επικεφαλής κλιμακίου του αγαπητού μας περιφερειάρχη κ. Χαρδαλιά, επισκεφθήκαμε την Παιονία Κιλκίς και στα χωριά Αγ. Πέτρος, Ευρωπός, Αξιούπολη, Γουμένισσα, και συνάντηση με δήμαρχο Παιονίας και την Εθνοφυλακή. (μοιράζοντας ψηφοδέλτια)

7.Κεντρικη ομιλία στο Κιλκίς, μπροστά στο εκλογικό μας κέντρο με στήσιμο εξέδρας με τον πρώην πρόεδρο μας Ευάγγελο Μειμαράκη, παρουσία 250 και πλέον φίλων μας.

8. Συμμετοχή στην Κεντρική ομιλία του προέδρου μας με λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη, με 48 στελέχη μας.

9. Την ημέρα των εκλογών , είχαμε 3 αυτοκίνητα στην διάθεση μας για την μεταφορά ψηφοφόρων που δεν είχαν την δυνατότητα μετακίνησης. Και Ευχαριστώ τους κ.κ Τιρεκίδη Θεόφιλο και Νίτσα Νικόλαο για την ετοιμότητα τους .

10, Παραδόθηκε στα μέλη της ΔΕΕΠ πλήρης πίνακας εσόδων και εξόδων για τις Ευρωεκλογές που καταχωρήθηκαν στο βιβλίο ταμείου της ΔΕΕΠ

11.Τέλος ενημέρωσε τα μέλη της ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς για την έκθεση που ζητήθηκε και εστάλη σ την Κεντρική Διοίκηση και στο γραφείο του Προέδρου για την συμπεριφορά των Πολιτευτών του νομού μας την περίοδο της προεκλογικής περιόδου των κ.κ Κιλτίδη Κωνσταντίνου, Πάκας Καλλισθένης , Νικόλαου Σαχπεκίδη και Αννας Σακαλάκη.

Κλείνοντας ο πρόεδρος της τόνισε

Έχουμε τρία χρόνια μπροστά μας χωρίς εκλογές.

Όπως, λοιπόν, η Ελλάδα του 2024 είναι, πιστεύω, πολύ καλύτερη από εκείνη του 2019, έτσι και ο ν. Κιλκίς του 2027 θα είναι πολύ καλύτερος από τη σημερινό.

Το θέλουμε, το μπορούμε και θα το καταφέρουμε.

Στην συνέχεια έγινε γόνιμος διάλογος μεταξύ των προέδρων των ΔΗΜ.ΤΟ Κιλκίς και Παιονίας κ.κ Τοπαλίδη Νικόλαο και Γκουραμάνη Σταύρο, του προέδρου της ΟΝΝΕΔ ν. Κιλκίς κ. Σωτηριάδη Κυριάκο.

Τον λόγο πήραν και τοποθετήθηκαν για τις εκλογές και οι: Τρεντζίδης Ανδρέας Μέλος της πολιτικής Επιτροπής, ο πρόεδρος της Επιτροπής εκλογικού αγώνα κ. Τιρεκίδης Θεόφιλος , η Γραμματέας της ΔΕΕΠ κ. Καπαλτσίδου Σοφία, ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Καραμήτσος Χρήστος, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Συνανεφης Χρήστος, , το μελος της ΔΕΕΠ κ. Γρίβας Κωνσταντίνος και η ταμίας της ΔΕΕΠ κ. Θεοχαρίδου Ελένη.

Τέλος ο πρόεδρος ευχαριστησε θερμά, τον αντιπρόεδρο της βουλής βουλευτή Κιλκίς κ. Γεωργαντά και την υποψήφια βουλευτή κ. Αννα Σακαλάκη οι μοναδικοί από τους πολιτευτές που ανταποκρίθηκαν και μας στήριξαν σε ότι τους εζητήθη οικονομικά για την κάλυψη των εξόδων μας, ειδικά του πανέμορφου εκλογικού μας κέντρου (ο κ. Γεωργαντάς ανέλαβε και την κάλυψη των εξόδων διανομής ψηφοδελτίων στο δήμο Κιλκίς από ειδικό συνεργείο) το μέλος της πολιτικής επιτροπής κ. Σωτηριάδη Κυριάκο καθώς και τους τομεάρχη Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ κ. Τάτση Αστέριο και τον υπεύθυνο Μητρώου Στελεχών κ.Τραιανό Τρέγκα που με τον δικό τους δυναμικό τρόπο βοήθησαν την παράταξη μας ειδικά στην Παιονία και και τέλος τους 221 εκλογικούς αντοπροσώπους.

Ιδιαίτερη μνεία εγινε στα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Κιλκίς, Δικηγόρο κ. Κουτούλα Δημήτριο, και τον ευχαριστώ από καρδιάς ο οποίος αποποιήθηκε τον διορισμό του ως Δικαστικός αντιπρόσωπος στερούμενος ένα αξιοσέβαστο ποσό αποζημίωσης, και την ημέρα των εκλογών επόπτευσε όλα τα εκλογικά τμήματα της Ενότητας Πικρολίμνης, Γαλλικού και Κιλκίς και την Ραπτοπούλου Μαρία, που κράτησε ανοικτό το εκλογικό μας κέντρο συντονίζοντας ταυτόχρονα τον ορισμό των εκλογικών μας αντιπροσώπων και την διανομή ψηφοδελτίων

ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΕΠ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.