Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Γιορτή λήξης 1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δελτία τύπου φορέων 
1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Οι σύλλογοι Γονέων Μαθητών του 1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς συνδιοργάνωσαν εκδήλωση – γιορτή λήξης στον αύλειο χώρο των σχολείων τους την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 και η οποία σημείωσε αξιοσημείωτη επιτυχία, έχοντας μεγάλη προσέλευση, πολύ καλή διάθεση, ατελείωτο χορό, εξαιρετικό φαγητό, ποτό και πολλά πολλά χαμόγελα. Πραγματικά, η φετινή σχολική χρονιά «έκλεισε» με τον πλέον ιδανικό τρόπο, αφήνοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις, ικανοποιώντας μαθητές, γονείς και φίλους, βάζοντας τις βάσεις για ανάλογες κοινές δράσεις και στο μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα για την επιτυχία της εκδήλωσης, τους χορηγούς μας και κυρίως όλους όσους συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Ευχαριστήριο για τον Παιδότοπο SIGMALAND

Τα Μέλη της Σχολικής Κοινότητας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούμε ολόψυχα τον ιδιοκτήτη του Πολυχώρου – Παιδότοπου SIGMA LAND κ. Σιδηρόπουλο Κ., για τη συμβολική κίνηση προς τους/τις μαθητές/τριές μας, δωρίζοντάς τους ως επιβράβευσή τους για τη δράση τους: «Απλώνω Ευτυχία, Δυναμώνω τη ΦΛΟΓΑ της καρδιάς» ένα δωράκι. Επιβραβεύσατε τα παιδιά μας για την αξιέπαινη πράξη τους για τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ, με την οποία αποδεικνύεται η κατάκτηση αξιών, όπως συμπαράστασης, αλληλεγγύης, ενσυναίσθησης, εθελοντισμού, αξίες ανώτερου επιπέδου που εμφύσησαν οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στους/στις μαθητές/τριές μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πρωτοβουλία σας να επιβραβεύσετε τα παιδιά, γιατί τέτοιες πράξεις από παιδιά πρέπει να ενισχύονται με οποιονδήποτε τρόπο για να γίνουν κοινωνικά ευσυνείδητοι πολίτες στο μέλλον.

Ευχαριστήριο 
1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και όλα τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, για τη γενναιόδωρη ηθική και οικονομική συνεισφορά σας στην υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων σε όλη τη διάρκεια της σχολικής μας χρονιάς, για την αρωγή σας σε σημαντικά θέματα. 

 Η αποτελεσματικότητα του καθημερινού μας αγώνα για τη μετάδοση όχι μόνο γνώσεων αλλά και ανθρωπιστικών αξιών, καλλιέργεια δεξιοτήτων καθώς και ψυχαγωγία στα παιδιά μας, οφείλεται στις συλλογικές προσπάθειες ολόκληρης της σχολικής μας κοινότητας. Η υποστήριξή σας και η προσφορά σας σε όλα τα επίπεδα είναι ανεκτίμητη για εμάς. Είμαστε πραγματικά όλοι μας ευγνώμονες. Σας ευχαριστούμε και πάλι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.