Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 14/5/2024

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Εναρξη τμημάτων Κολύμβησης στον Αλέξανδρο Κιλκίς
Για άλλη μια χρονιά ο Αλέξανδρος Κιλκίς δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά, και όχι μόνο, της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, να ασχοληθούν με το πανέμορφο και ιδιαίτερα αναζωογονητικό άθλημα της Κολύμβησης.

Τα «Παπάκια» και τα «Δελφίνια» ξεκινούν τις προπονήσεις τους τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Άκρως επαγγελματικό επιτελείο, που παρέχει την μάθηση και την ασφάλεια στους κολυμβητές μας. Στην μικρή πισίνα πραγματοποιούμε τα πρώτα βήματα, ενώ στην μεγάλη πισίνα εισερχόμαστε σε νέες εξιδεικευμένες ασκήσεις.

Πραγματοποιείστε και εσείς την δική σας εγγραφή στην Γραμματεία του Συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 23410 70313.

Πρωτιά στο τουρνουά της Ηλιούπολης για την Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς

Την πρώτη θέση στο τουρνουά του Γ.Σ. Ηλιούπολης πήρε ο Αλέξανδρος Κιλκίς με το τμήμα Κ13 την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη. Πολύ καλές οι εμφανίσεις στα τρία παιχνίδια που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου μιας και στο πρώτο αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα με την Ακαδημία Γ. Κούδα, στο δεύτερο ματς επικράτησαν με 2-0 της Νικόπολης με τέρματα των Μαυρογενίδη και Στεφανίδη, και στο τρίτο κέρδισαν με 3-0 το Παλαιόκαστρο με δύο τέρματα του Μαυρογενίδη και ένα του Μισσόπουλου.

Την Πέμπτη η Κ6 του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκε στο ίδιο τουρνουά. Δυστυχώς ο καιρός δεν ήταν «σύμμαχος», όμως και αυτό ακόμη αποτελεί μια σημαντική εμπειρία, καθώς αν και η βροχή ήταν ασταμάτητη, τα παιδιά μας έδωσαν δυναμικό παρών με μεγάλη συμμετοχή.

Πρώτη θέση στο τουρνουά της Νίκης Ευκαρπίας για την Κ9 του Αλέξανδρου Κιλκίς

Την πρώτη θέση στο τουρνουά της Νίκης Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε η Κ9 του Αλέξανδρου Κιλκίς. Πολύ καλό ποδόσφαιρο σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα με πολύ καλές ομάδες, και αγώνες το απόγευμα της Παρασκευής και του Σαββάτου, αλλά και τους τελικούς την Κυριακή το πρωί.

Η Κ9 του Αλέξανδρου κέρδισε αρκετά από τα παιχνίδια της, και έφτασε να παίξει στον ημιτελικό με τον Έσπερο Τερψιθέας του οποίου και επικράτησε φτάνοντας έτσι στον τελικό με τη Νίκη Ευκαρπίας. Εκεί πάλι με υψηλή απόδοση έφτασε σε ακόμη μια νίκη και σήκωσε το τρόπαιο.

Στο ίδιο τουρνουά μετείχε τη Παρασκευή και το Σάββατο και η Κ7 του Αλέξανδρου, δίνοντας συνολικά οχτώ αγώνες και δείχνοντας πως με τα συνεχή παιχνίδια παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.