Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Νικολαϊδου Μαρία και Μπαρμπαποστόλου Ναταλία, υποψήφιες με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Η Νικολαϊδου Μαρία Υποψήφια με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Ονομάζομαι Μαρία Νικολαΐδου, γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1973 όπου ζω και εργάζομαι ως αυτοαπασχολούμενη.

Λαμβάνω μέρος στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση για να αγωνιστώ για έναν ποιο δίκαιο δήμο και μια πιο ανθρώπινη πόλη.

Για έναν δήμο περισσότερο κοντά στις ανάγκες των δημοτών, που δεν θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων αλλά των πολλών.

Η Μπαρμπαποστόλου Ναταλία Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς


Ονομάζομαι Μπαρμπαποστόλου Ναταλία. Γεννήθηκα το 1982 στο Μπρνο της πρώην Τσεχοσλοβακίας και από το 1990 ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς.

Είμαι μητέρα ενός 23 χρόνου αγοριού.

Αποφάσισα να λάβω μέρος στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια με την Λαϊκή Συσπείρωση και να αγωνιστώ για την αξιοκρατική στελέχωση του Δήμου με ειδικότητες που απαιτούνται για να ανταποκριθεί στο έργο του με μόνιμο προσωπικό σε νευραλγικούς τομείς και υποδομές, όπως η καθαριότητα, τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί και υποδομές σε χωριά.

Να πάψει ο Δήμος να λειτουργεί ως ανώνυμη εταιρία εξυπηρετώντας τα συμφέροντα λίγων αλλά να αφουγκραστεί και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.