Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Στέφανος Μάλγαρης: Είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς, με το συνδυασμό «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» του Χρήστου Παπαστεργίου

Υπογράφει ο Στέφανος Μάλγαρης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς
Ασχολούμαι με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης από το 1998 που έγιναν οι Δήμοι έως το 2014 από διάφορες θέσεις αιρετών που όλοι γνωρίζετε. Το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μας και την ανάπτυξη του ήταν πάντα το πρώτο μου μέλημα. Τόσο ως ενεργό μέλος της αυτοδιοίκησης από τα χρόνια της ενασχόλησης μου με τα κοινά όσο και ως ενεργός πολίτης του Ν. Κιλκίς γνωρίζοντας τα προβλήματα του τόπου μας, αποφάσισα να κατέβω στον Β΄ βαθμό αυτοδιοίκησης στο Κιλκίς με τον συνδυασμό «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και τον Κύριο Χρήστο Παπαστεργίου.

Ελάτε μαζί να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την Κεντρική Μακεδονία και τον κάθε νομό της. Να διεκδικήσουμε πόρους για την ανάπτυξη του τόπου μας! Να απαιτήσουμε την άμεση ολοκλήρωση του δρόμου Νέας Σάντας - Άσσηρος καθώς και την ανακατασκευή της ΠΑΘΕ.

Στοχεύουμε στη διεκδίκηση πόρων και έργων σύμφωνα με τις ανάγκες του Νομού και όχι με βάση τον πληθυσμό του τόπου όπως μας βλέπει η διοίκηση της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας. Προσαρμόζουμε τις προτάσεις μας στις ανάγκες του νομού και όχι τις προσωπικές και πολιτικές μας ανάγκες στις προτάσεις μας.

Διεκδικούμε τα αυτονόητα και μαζί θα απαιτήσουμε αυτά για τα οποία είναι αρμόδια η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας π.χ ίση αντιμετώπιση όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελευθέρων Επαγγελματιών στις χρηματοδοτήσεις της Περιφέρειας -και όχι όπως έγινε με τις χρηματοδοτήσεις στην περίοδο του COVID- ! Επιδιώκουμε την αδιάλειπτη παρουσία και συνεργασία για λύσεις στα προβλήματα του Νομού και για τους δύο Δήμους.

Δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ στις εκλογές της Κυριακής 8ης Οκτωβρίου 2023.

Σας παρακαλώ θερμά να συμμετέχετε στην εκλογική διαδικασία παίρνοντας απόφαση για το μέλλον του τόπου μας.

Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου θα σας επιβραβεύσει στην πράξη όπως άλλωστε έχω αποδείξει και παλαιότερα με το έργο μου τόσο ως Δήμαρχος του Δήμου Γαλλικού 2003-2006 όσο και ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε και να σχεδιάσουμε το μέλλον.

Ζητώ την στήριξη σας σε αυτή την προσπάθεια να αλλάξουμε και να βγάλουμε τον τόπο μας από την στασιμότητα και την αδράνεια, σκιαγραφώντας την οδό της προόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.