Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς - 14/6/23

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου 
Αλέξανδρος Κιλκίς
Φιλικα με Shooters για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Το Σάββατο είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας την Ακαδημία Shooters από την Θεσσαλονίκη. Οι Shooters κάθε χρόνο πραγματοποιούν την καλοκαιρινή εκδρομή τους στο Alexandros Sports Center, έχοντας τη δυνατότητα να αγωνιστούν με τις ομάδες μας και να κολυμπήσουν στις πισίνες μας.

Από μεριάς Αλέξανδρου Κιλκίς αγωνίστηκαν η Κ7 «Πόρτο», η Κ14 «Τότεναμ», τα Girls και οι Κ10 «Λυών» και «Μπάγερν» με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα των Shooters. Παρά την υψηλή θερμοκρασία οι ποδοσφαιριστές των δύο ακαδημιών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πετυχαίνοντας πολλά τέρματα.

Μίνι πρωτάθλημα για την «Ρόμα»

Η Κ8 «Ρόμα» είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί το Σάββατο στο Αθλητικό Κέντρο σε ένα εσωτερικό μίνι πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Γιοβά ξεδίπλωσαν τις αρετές τους, διασκέδασαν και πέτυχαν πολλά γκολάκια.

Αγώνας για ιερό σκοπό

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς και οι Football Celebrities ένωσαν τις δυνάμεις τους για ιερό σκοπό το Σάββατο στην Ευκαρπία! Αγωνίστηκαν σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα με σκοπό να στηρίξουν οικονομικά και ηθικά μια οικογένεια συντοπιτών μας που το έχει ανάγκη.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Ευκαρπίας, με τα χρήματα να δίδονται αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού από τους Football Celebrities Κιλκίς.

Baby Swimming στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Το Baby Swimming ήρθε για ακόμη μια χρονιά στο Alexandros Sports Center! Βρέφη από 6 μηνών έως 3 ετών έχουν την ευκιαρία να έρθουν κάτω από ιδανικές συνθήκες σε επαφή με το νερό, που τους βοηθά να μην φοβούνται το υγρό στοιχείο, να "δένονται" με τους γονείς τους ακόμη περισσότερο και να αποτυπώνουν στο μυαλό τους όμορφες εικόνες.

Tα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 17.40 το απόγευμα. Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 23410 70313.

Εγγραφές στα τμήματα Κολύμβησης

Στο Κιλκίς η Κολύμβηση έχει μόνο ένα δρόμο, και αυτός δεν είναι άλλος από αυτόν που οδηγεί στο Alexandros Sports Center! "Παπάκια" και "Δελφίνια" προπονούνται τρεις φορές την εβδομάδα στις θερμαινόμενες πισίνες του αθλητικού μας κέντρου, και εκπαιδεύονται από το καταρτισμένο επιτελείο της Ακαδημίας μας.

Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 23410 70313.

Aqua Fitness στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Το Aqua Fitness έρχεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 20.00 στο Alexandros Sports Center! Η καλύτερη γυμναστική για τον ανθρώπινο οργανισμό, που σας προσφέρει ευεξία και χαλάρωση μετά από μια δύσκολη μέρα.

Πραγματοποιείστε και εσείς τη δική σας εγγραφή στην γραμματεία του συλλόγου! Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 23410 70313.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.