Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

5ο Τουρνουά μπάσκετ Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Στις 11/06/2023 στο ΔΑΚ Κιλκίς, στις 10:00 πμ., ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ είχε ένα διαφορετικό «αγώνα» να δώσει, στο κλείσιμο της φετινής χρονιάς. Ήταν ο αγώνας της ανταπόδοσης για την εκτίμηση, που λάμβανε όλη την χρονιά από φίλους και μέλη του συλλόγου. Στα πλαίσια της τιμής αυτής, διοργάνωσε τουρνουά μίνι βόλεϋ, υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕΜ και του Δήμου Κιλκίς. 

Η συμμετοχή κρίνεται αθρόα, αφού συμμετείχαν έξι σύλλογοι της Μακεδονίας, μεταξύ των οποίων ο Γ.Σ. Αλεξανδρείας, ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ο Αλέξανδρος Αξιούπολης, ο Ίκαρος Έδεσσας, ο Ποσειδώνας Βέροιας και φυσικά ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ Κιλκίς. Η συμμετοχή των μικρών παιδιών ξεπέρασε τους 170 αθλητές, ηλικίας όλων από 7-12 ετών και διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες, δίνοντας την ευκαιρία τόσο στα παιδιά να αθληθούν, όσο και στους «μεγάλους» να συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή του αθλήματος. 

Μοιράστηκαν σάντουιτς και νερά από τους χορηγούς τους συλλόγου, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα, αλλά και διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες. Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Κιλκίς κ. Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΜ κ. Πυθαγόρας Δημητριάδης. 

Ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα την γραμματέα της ΕΣΠΕΜ κα. Μηνασίδου Δέσποινα για την δημιουργία του προγράμματος των αγώνων και την διεκπεραίωση τους, καθώς και τον κ. Σταύρο Χατζηγεωργιάδη που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του το μοντάρισμα των γηπέδων δεν θα είχε ολοκληρωθεί ποτέ. Ευχαριστίες, φυσικά, οφείλουμε να δώσουμε κυρίως στα παιδιά και τους διαιτητές, όχι μόνο για την συμμετοχή τους, αλλά και για την επιπλέον βοήθεια σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, στο κομμάτι της διευθέτησης των διαφόρων τεχνικών προβλημάτων που είθισται να προκύπτουν κατά την τέλεση τέτοιων πολυπληθών διοργανώσεων. 

Τέλος, νομίζουμε, ότι χρειάζεται ιδιαίτερη μνεία στον Ερυθρό Σταυρό, ο οποίος με την παρουσία του, τόσο σε αυτήν την διοργάνωση, όσο και στην διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, ήταν πάντα εκεί για να εξασφαλίζει πως τα παιχνίδια, διεξάγονται με την μέγιστη ασφάλεια για τους αθλητές, αλλά και τους παρευρισκόμενους εν γένει.

Η διοργάνωση απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια τόσο του Προέδρου της ΕΣΠΕΜ, όσο και του αντιδημάρχου αθλητισμού Κιλκίς, αλλά κυρίως την ανταπόκριση του κόσμου και των παιδιών που δίνουν έτσι δύναμη και προοπτική για το μέλλον του συλλόγου.

Με την διοργάνωση αυτή ο σύλλογος, έκλεισε μια ακόμα αγωνιστική χρονιά, με τον καλύτερο τρόπο, και ελπίζει στην στήριξη των μελών και των φίλων για ένα ακόμα καλύτερο αύριο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.