Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστήριο Παναγιώτη Γουδαμάνη

Υπογράφει ο  Παναγιώτης  Γουδαμάνης
Αγαπητοί Συμπολίτες/τισες
Θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μου στον κόσμο του Νομού Κιλκίς που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του. 
Σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς να έχω στο παρελθόν εμπλοκή στην πολιτική ενεργά, με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Επίσης ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτό το χρονικό διάστημα και συνέβαλαν τα μέγιστα για να μπορέσω να κάνω τον προεκλογικό μου αγώνα.

Δεσμεύομαι λοιπόν πως ώς αποδέκτης αυτής της εμπιστοσύνης, θα συνεχίσω να παλεύω για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας ενεργά.

 Ο Νομός Κιλκίς χρειάζεται ανθρώπους οι οποίοι να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ, και είναι πολύ σημαντικό να γίνει αντιληπτό αυτό από όλους.

 Θερμά συγχαρητήρια στους εκλεγμένους σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση.

 Επίσης να ευχηθώ Καλή Δύναμη και σε όλους τους υποψηφίους οι οποίοι έκαναν τον πολιτικό τους αγώνα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα χωρίς να ευοδωθεί η προσπάθεια τους με το επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα. Άς μην ξεχνάμε ότι οι εμπειρίες που αποκομίσαμε όλοι μας, θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στην πορεία του καθενός.

 Η παράταξη μας Πράξεις για τη Μακεδονία με επικεφαλής τον Χρηστο Παπαστεργιου έλαβε ποσοστό 10,61% καταλαμβάνοντας την 2η θέση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αυξάνοντας την δύναμή μας κατά 50%, συγκριτικά με το 2019.

Είναι πολύ σημαντικό για μένα όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις να γίνουν ΠΡΑΞΕΙΣ από την πολιτική παράταξη που έχει εκλεγεί, ΑΛΛΑ και να βοηθηθούν ΕΝΕΡΓΑ από όλους μας οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του Νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.