Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Κωνσταντίνος Ζώτος: Είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς, με το συνδυασμό του Βασίλη Ρόκου «ΣΥΝ-εργασία».

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ζώτος του Νεόφυτου

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς

Φίλες και φίλοι,
με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου στην Κιλκίς με το συνδυασμό του Βασίλη Ρόκου «ΣΥΝ-εργασία».

Η Περιφέρεια μας και ιδιαίτερα η πατρίδα μας το Κιλκίς βρίσκεται σε ένα διαρκές και απόλυτο τέλμα συνέπεια των ανερμάτιστων πολιτικών της νυν περιφερειακής αρχής.

Κομβικά έργα, απαράιτητα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Κιλκισιωτών, βρίσκονται σε πολυετή αδράνεια ενώ επιπρόσθετα ουδεμία σοβαρή παραγωγική προσπάθεια έχει συντελεστεί τα προηγούμενα έτη.

Ο τόπος μας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μπορεί και πρέπει να αλλάξει πορεία για να βγει από το αδιέξοδο που την έχει οδηγήσει ο κ. Τζιτζικώστας.

Ως εκ τούτου απαιτείται μία νέα, σύγχρονη, συλλογική και προοδευτική αυτοδιοικητική πρόταση που βασικό πυλώνα της θα έχει την ανάπτυξη της Περιφέρειας μας με την βελτίωση των συγκοινωνιακών και κτιριακών υποδομών, την κοινωνική και οικονομική ευημερία, την δίκαιη κατανομή των υλικών πόρων σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα αλλά και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών.

Με εχέγγυα την εμπειρία ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση, την ειλικρίνεια και την ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο μας το Κιλκίς, την μαχητικότητα αλλά και την αποφασιστικότητα του χαρακτήρα μου δηλώνω «παρών» στην εκλογική μάχη στο πλευρό του Βασίλη Ρόκου για αλλαγή πορείας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.