Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Κώστας Πιπερίδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο Κώστας Πιπερίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σϋμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Κώστας Πιπερίδης (Pepper), κατάγομαι από το Ελευθεροχώρι Κιλκίς, είμαι 54 ετών και πατέρας ενός 5χρονου αγοριού.

Τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα στη Σουηδία, ενώ τα εφηβικά μου στο Κιλκίς. Τα τελευταία 10 χρόνια ζω και εργάζομαι στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης ως νηπιαγωγός (απόφοιτος πανεπιστημίου Αιγαίου Ρόδου).

Κάποια απο τα διαχρονικά μου ενδιαφέροντα είναι η ενασχόληση μου με τον χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ (πολυετής επιτυχημένη πορεία), όσο και τα σχολεία ασφαλούς οδήγησης (μοτοσυκλετών), με στόχο την εξασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας στους δρόμους, καθώς και η μείωση των ατυχημάτων, ιδίως των νέων.
Η ενασχόληση με τα κοινά προέκυψε από την εξής ρήση του Πλάτωνα, 2400 χρόνια πριν: «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν. Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους.» Πλάτωνας 427-347 π.Χ.

Γιατί με το Νέο και με τον Θοδωρή Βαφειαδη: Για το ήθος του, την ευπρέπεια, την μαχητικότητά του και το όραμά του για τούτον τον τόπο.

Το τρίπτυχο Αξιοπρέπεια - Όραμα για τον τόπο- Διάθεση για την βελτίωση της καθημερινότητας, είναι η κινητήρια δύναμή μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.