Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 15/8/2023, 6:45 μ.μ.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Μεσημβρινές ώρες χθες (14-08-2023) στην Επαρχιακή Οδό Ανοιξιάς – Στεφανινών (1η διαστάυρωση Ξηροποτάμου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με Μηχάνημα Έργων που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού του αυτοκινήτου και τον τραυματισμό του 22χρονου συνοδηγού της, ο οποίος μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.

Συλλήψεις για κλοπή
Συνελήφθησαν προχθές 13 Αυγούστου 2023 το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών με τη συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, τρεις ημεδαποί άνδρες, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα, διέρρηξαν σταθμευμένο όχημα και αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, προσωπικά έγγραφα, διάφορα αντικείμενα και μία τραπεζική κάρτα, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων. 

Κατασχέθηκε ένα όχημα ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (λοστός, σφυρί, πένσα, κατσαβίδια κ.α.). Τα κλοπιμαία, εκτός του χρηματικού ποσού, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 28ης Ιουνίου 2023, σε περιοχή της Πιερίας, διέρρηξε σταθμευμένο όχημα και αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, προσωπικά έγγραφα, μία τραπεζική κάρτα, διάφορα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χαλκιδική από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Στοχευμένοι έλεγχοι του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν από βραδινές ώρες της 14-8-2023 έως πρώτες πρωινές ώρες της 15-8-2023, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής δράσης ελέγχθηκαν τόσο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όσο και θαμώνες.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, των επαγγελματιών και των τουριστών της περιοχής.

Σύλληψη ατόμου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (14-08-2023), 17χρονο αλλοδαπό για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, στην Εγνατία Οδό (ύψος κόμβου Ασπροβάλτας) εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο, ο οποίος σε σήματα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πλην όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει πεζός. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίσθηκαν 2 μεταφερόμενοι αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας ανήλικος, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίσθηκε ένα ζευγάρι πινακίδων κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.