Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Βασίλης Μιχαηλίδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο Βασίλης Μιχαηλίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Θέτω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ώστε να συμβάλω όπως μπορώ για μια πόλη όμορφη, μια πόλη έξυπνη, λειτουργική και πάνω από όλα ανθρώπινη. Μια πόλη που θα κρατάει τους νέους στο Κιλκίς. Μια πόλη στην οποία θα μπορούν τα παιδιά μας να ονειρεύονται και να παίζουν ανέμελα. Μια πόλη αξιοσημείωτη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης λόγω των καινοτομιών της και όχι των σκανδάλων της.

Στηρίζω το ΝΕΟ, διότι είναι μια παράταξη υπερκομματική, χωρίς προκαταλήψεις, η οποία ακούει τον παλμό του κάθε Κιλκισιώτη. Το Κιλκίς έχει ανάγκη από μια ηγεσία με ενδιαφέρον για την πόλη. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να ξανανοίξει η πόρτα του Δήμου Κιλκίς για Όλους τους πολίτες.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Σουηδία το 1973.

Έζησα και μεγάλωσα, από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, στο Μυλοχώρι Κιλκίς. Σπούδασα και αποφοίτησα από το Επαγγελματικό Λύκειο του Κιλκίς, από όπου έλαβα το πτυχίο του ηλεκτρολόγου, το 1991. Είμαι παντρεμένος με την Θεανώ Σκουλέλη και έχουμε μαζί μια κόρη, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Το 1997 δημιούργησα την πρώτη ατομική μου επιχείρηση ως ηλεκτρολόγος και ασχολήθηκα με ιδιωτικά αλλά και με δημόσια έργα έως το 2008. Τμήμα των έργων μου αποτέλεσε και το Αστυνομικό Μέγαρο Κιλκίς . Παράλληλα, από το 2008 έως σήμερα, διατηρω εταιρεία ανυψωτικών μηχανημάτων, παρέχοντας εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες.

Το 2016 μετά από πρόσκληση του Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς, Γεώργιου Ξανθού, ανέλαβα μέσω της εταιρείας μου Γερανοί Κιλκίς Ι.Κ.Ε με απόλυτη επιτυχία την εκπαίδευση και την πιστοποίηση, υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ, στη λειτουργία και τον χειρισμό καλαθοφόρων ανυψωτικών οχημάτων (σύμφωνα με όλους τους κανόνες ασφαλείας και οδηγικής συμπεριφοράς).

Εν’ συνεχεία του εκπαιδευτικού μου έργου, ανέλαβα την επιτυχή ολοκλήρωση επιμορφωτικών σεμιναρίων, «αμυντικής» και «εκτός δρόμου» οδήγησης, επαγγελματιών οδηγών και στελεχών πολυεθνικών εταιρειών. Το έργο έλαβε χώρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία, με αντικείμενο την ελαχιστοποίηση των κινδύνων κατά το χειρισμό των οχημάτων τους και τη σωστή διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Στα πλαίσια της έντονης κοινωνικής μου δράσης, το 2016, ασχολήθηκα εθελοντικά, με τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μεταναστών στις δομές της Ειδομένης Νέας Καβάλας, softex Θεσσαλονίκη κ.λπ. Συμμετείχα και συνέβαλα ενεργά στη συλλογή και μεταφορά τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων, στην παροχή βασικών ειδών ατομικής υγιεινής και ένδυσης και στη διασφάλιση αξιοπρεπών όρων στέγασης, για τους φιλοξενούμενους.

Το 2017, εκπαιδεύτηκα και πιστοποιήθηκα απο την Kivi Mobillity Freedom Srl στην εγκατάσταση ειδικών συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης οχημάτων, για άτομα με κινητικά προβλήματα. Στόχος μου, πάντα εθελοντικά και ανιδιοτελώς, είναι η ασφαλής και προσιτή πρόσβαση όλων των ανθρώπων -χωρίς καμία εξαίρεση- στο αυτοκίνητο,τόσο με την ιδιότητα των οδηγών, όσο και των επιβατών…

Το 2022, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής ενεργειακής κρίσης, εκπόνησα εθελοντικά μια προσωπική μου μελέτη, με τίτλο εξοικονόμηση ενέργειας ηλεκτροφωτισμού δημόσιο οδικού δικτύου, στόχος της οποίας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού του εθνικού οδικού δικτύου, και ταυτόχρονα η εξοικονόμηση δημόσιων οικονομικών πόρων, χωρίς να αλλοιώνεται παράλληλα, η ποιότητα ζωής και η ασφάλεια των πολιτών. 

Γρήγορα, οι προτάσεις του κίνησαν το πανελλαδικό ενδιαφέρον, τόσο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όσο και των αρμόδιων υπουργείων της χώρας μας, που έσπευσαν να τον προσκαλέσουν σε αναλυτική παρουσίαση της μελέτης του 6/12/2022 . Η παρουσίαση έγινε στα γραφεία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με την πρόσθετη παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Μεταφορών, ενώ η μελέτη του έτυχε της πλήρους αποδοχής όλων των παρευρισκομένων. 

Αργότερα, ανακοινώθηκε ότι τέτοιου είδους προτεινόμενα μέτρα οφείλουν να υιοθετηθούν από τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών της ενεργειακής κρίσης, προτού επέλθουν σοβαρές δυσχερείς επιπτώσεις στους τομείς της οικονομίας και στην τοπική κοινωνία.

Δείτε την παρέμβαση του Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γνώμη για την εξοικονόμηση από πλευράς κράτους πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.