Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Βιογραφικό του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Κιλκίς, Μακη Ακριτίδη

Υπογράφει ο Μάκης Ευθύμιος Ακριτίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Γεννήθηκα στο Γερακαριό Κιλκίς 7/2/1966.
Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως δάσκαλος στα δημοτικά σχολεία τής Καβάλα καί σάν καθηγητής υποκριτικής στό Δημόσιο ΙΕΚ τής Καβάλας. Μεγάλωσα στο ΓερακαρίιόωΚιλκίς και τελείωσα το Επαγγελματικό Λύκειο του Κιλκίς.

Αποφοιτώντας από το λύκειο πέρασα στα ΤΕΙ Διοίκηση επιχειρήσεων ΤΕΙ Σερρών και παράλληλα στη δραματική σχολή της Ρούλας Πατεράκη.Τελειώνοντας εργάστηκα αμέσως στο δημοτικό θέατρο Συκεών.

Έτσι μου γεννήθηκε η ιδέα να γίνει το ίδιο και στο Κιλκίς. Το 1995 στην πρώτη μου επαφή με το δήμαρχο τότε κύριο Αμανατίδη του έκανα πρόταση για τη δημιουργία Δημοτικού θεάτρου στο Κιλκίς. Δημιουργήσαμε μαζί με άλλους το θέατρο Κιλκίς νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.

Επιστρέφοντας στο Κιλκίς εργάστηκα σαν ελεύθερος επαγγελματίας σε δικές μου δουλειές και παράλληλα ανεβάσαμε με το Θέατρο Κιλκίς διάφορες παραστάσεις. Το 2020 με δική μου παρότρυνση δημιουργήθηκε το τμήμα υποκριτικής του ΔΙΕΚ Κιλκίς. 

Το 2020 με τη Θεατρική Σκηνή Κιλκίς ανεβάσαμε το έργο της Δούλες όχι του Ζενε αλλα του καναπέ. Το 2021 στα πλαίσια της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση ανεβάσαμε το έργο Ελευθερία γένους θηλυκού. 

Ασχολήθηκα για πολλά χρόνια σαν ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτης στην Αθήνα. Παράλληλα οι καλλιτεχνικές μου ανησυχίες με οδήγησαν στο να κάνω έναν μεταπτυχιακό ΜBA που θα ωφελήσει την εξέλιξή μου στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.