Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Νατάσας Σωτηριάδου, ως περιφερειακής συμβούλου Κιλκίς, με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Α. Τζιτζικώστα

Υπογράφει η
Νατάσα Σωτηριάδου
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
αποδεχόμενη την πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα να συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία μας, σας ανακοινώνω οτι στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου, θα είμαι εκ νέου υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος  Κιλκίς.

Από την αρχή της ενασχόλησης μου με τα κοινά επέλεξα τον Β´ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την Περιφέρεια, γιατί εκεί πιστεύω οτι μπορώ να φανώ χρήσιμη στους συμπολίτες μου. Και παραμένω αταλάντευτα στην Περιφέρεια, χωρίς να παρασυρθώ από προτάσεις και ευκαιρίες που εμφανίστηκαν στην πορεία. Γιατί για εμένα ποτέ δεν ήταν και δεν είναι αυτοσκοπός μια θέση ή μια νίκη στις εκλογές.

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε την νέα Περιφερειακή Αρχή για τα επόμενα 5 χρόνια. Η πρόοδος δεν είναι μια αφηρημένη έννοια. Είναι μια σειρά δράσεων και προϋπόθεση για την υλοποίηση τους είναι συγκεκριμένα εφόδια: η προηγούμενη δράση και η πορεία του καθενός, η διάθεση προσφοράς που μπορεί να διαθέσει στην υπηρεσία του τόπου και των ανθρώπων του, η εμπειρία, η δυνατότητα διεκδίκησης. Γι ´ αυτό επιλέγω να συστρατευτώ με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Για όλα τα παραπάνω θα ήθελα να αξιολογήσετε κι εμένα. Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ως ελεύθερη επαγγελματίας στον ασφαλιστικό κλάδο και στο εμπόριο, η πολιτική μου δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια, η εμπειρία από την πρώτη θητεία στη θέση της Περιφερειακής Συμβούλου που μου εμπιστευτήκατε το 2019 σε συνεργασία με το αξιόλογο υπηρεσιακό δυναμικό της Περιφερειακής μας Ενότητας, η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου και η αδιάκοπη παρουσία μου στις πόλεις και στα χωριά μας καθ´όλη τη διάρκεια της θητείας που μου δίνουν τη δυνατότητα να βλέπω από πρώτο μάτι τις ανάγκες, είναι τα εφόδια μου.

Μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Κιλκίς. Μοναδικός μου στόχος να δυναμώσουμε τη Μακεδονία, να δυναμώσουμε το Κιλκίς και την Παιονία.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον συνδυασμό μας, την «Αλληλεγγύη» και καλό αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους μου.

Θα είναι μεγάλη μου τιμή η καλή σας κουβέντα και η στήριξη σας.

Συνεχίζουμε ακέραια και πάντα μαζί. Σας θέλω δίπλα μου. Σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.