Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 22/8/2023

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Τρίτη εβδομάδα προπονήσεων για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Σε πλήρη εξέλιξη, με εντυπωσιακή συμμετοχή, η προετοιμασία του Αλέξανδρου Κιλκίς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρώτο φιλικό την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.

Οι ποδοσφαιριστές των Δαϊλλίδη και Ιασωνίδη δείχνουν μεγάλη δίψα από το ξεκίνημα, καθώς ακολουθούν πιστά τις οδηγίες τους.

Ξεκίνησε και η Κ15

Επίσημα ξεκίνησε η σεζόν για την Κ14 και Κ15 "Μάντσεστερ" του Αλέξανδρου Κιλκίς. Οι παίκτες των κ.κ. Δημήτρη και Νίκου Μούρου προπονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο, έχοντας εντυπωσιακή παρουσία.

Σε πλήρη εξέλιξη οι προπονήσεις Κολύμβησης

Τα «Παπάκια» και τα «Δελφίνια» στα τμήματα Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς συνεχίζουν τις εντατικές τους προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο. Έχοντας πάντα στο πλευρό τους έξι προπονητές, μαθαίνουν, διασκεδάζουν και περνούν υπέροχες στιγμές.

Πραγματοποιείστε και εσείς την δική σας εγγραφή στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Κολύμβηση και για τα βρέφη

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 17.40 τα βρέφη μας εισέρχονται στην πισίνα με τους γονείς τους, αποκτούν εμπειρία με το νερό, δημιουργούν νέες φιλίες, και περνούν ξεχωριστό και όμορφο χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το Baby Swimming δύο φορές την εβδομάδα στο Alexandros Sports Center.

Aqua Fun στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Τελευταίες ημέρες του Καλοκαιριού και το Aqua Fun στο Alexandros Sports Center έρχεται τις καθημερινές από τις 10 το πρωί ως τις 16.00 το μεσημέρι, και το σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί ως τις 20.00 το βράδυ.

Πάρτε και εσείς την παρέα σας και επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας για ξέγνοιαστες στιγμές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.