Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Κάλεσμα για ίδρυση Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης

Υπογράφει ο Άκης Κωνσταντινίδης
Αγαπητά Ιδιοκτήτες Καταστημάτων Εστίασης,
Παίρνοντας την πρωτοβουλία με αφορμή τις τρέχουσες εξελίξεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας οργανώσαμε μια συγκέντρωση και σας προσκαλούμε σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση με θέμα την πιθανότητα ίδρυσης ενός Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την 27η Ιουνίου 2024 στις 17:30 στο Επιμελητήριο.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα οργανωμένο και ενιαίο μέτωπο που θα προωθήσει τα συμφέροντα και τις ανάγκες μας, ενώ παράλληλα θα προσφέρει υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα μέλη.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς να ανακοινώσουμε ότι έχουμε προσκαλέσει τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) να μας μιλήσει κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Η παρουσία του θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς θα μας προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και θα συζητήσουμε τις προοπτικές και τις δυνατότητες συνεργασίας με την ΠΟΕΣΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν:

• Δημιουργία-ίδρυση-ένταξη στην ΠΟΕΣΕ νέου Συλλόγου

• Συγγενικά και Πνευματικά Δικαιώματα

• Φορολογικό – Ασφαλιστικό

• Ψηφιακή κάρτα

• Συνεργασία με Τράπεζα Πειραιώς για Χρηματοδοτικό εργαλείο «Πειραιώς Επιχειρείν Ανοικτό POS»

• Συνεργασία με Primer Software για λύση all-in-oneeΤαμειακή – αναβαθμίζει το POS σε ταμειακή μηχανή

Η παρουσία σας είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς η συμβολή και οι απόψεις σας θα διαμορφώσουν τον τρόπο λειτουργίας και τις προτεραιότητες του τυχόν νέου Συλλόγου που θα δημιουργηθεί.

Για να είμαστε πιο έτοιμοι για την συνάντηση και τυχόν ερωτήματα που θα δημιουργηθούν θα προηγηθεί μια πρώτη συνάντηση την Δευτέρα 10/6/24 στις 10:30 στην Sigmaland στην είσοδο της πόλης.

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί και να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο και πιο δυνατό μέλλον για τον κλάδο μας.

ΥΓ.
Παρακαλώ πολύ η συνάντηση είναι μόνο για ανθρώπους της εστιασης, φούρνοι δυστυχώς δεν μπορούν να ενταχθούν στην Ποεσε διότι έχουν δικά τους όργανα.

Για τυχόν πληροφοριες
Κοσμας Sigmaland 6936663030
Λεωνιδας (Ακης) Davinci 6946464555
Γιωργος (Τρυποκαρυδος) 694 4120122

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.