Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Εποικοδομητικό διήμερο εργασιών της Επιμελητηριακής Κοινότητας στην Κεφαλονιά 17-18 Μαΐου 2024

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς

Εποικοδομητικό διήμερο εργασιών πραγματοποιήθηκε στη Κεφαλονιά, με τη συμμετοχή πλήθους εκπροσώπων της Επιμελητηριακής Κοινότητας, του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, όπως ο υπουργός Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Σκρέκας, η υφυπουργός Έλενα Ράπτη, οι βουλευτές Ολγα Γεροβασίλη & Παύλος Γερουλάνος. Το Επιμελητήριο Κιλκίς εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο Παιονίας και Α΄ Αντιπρόεδρο του Φορέα κ. Σιωνίδη Κωνσταντίνο και τον Υπεύθυνο ΓΕΜΗ κ. Σωτήρη Τσέτο.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, Παρασκευής 17 Μαΐου, συζητήθηκαν ο Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ). Ακολούθησε ενημέρωση αναφορικά με τις εξελίξεις για το έργο των πνευματικών δημιουργών, καθώς και εισήγηση με θέμα τη συμβολή των Επιμελητηρίων στην ανάδειξη της ανακύκλωσης και την αδήριτη ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος.

Στο Δημοτικό Θέατρο Κεφαλονιάς, βρέθηκαν και τη δεύτερη ημέρα, Σάββατο 18 Μαΐου, οι εκπρόσωποι της Επιμελητηριακής Κοινότητας για να καταθέσουν απόψεις, αλλά και να συνομιλήσουν με τα πολιτικά πρόσωπα. Υπό το συντονισμό του Γ.Γ. της ΚΕΕΕ ακολούθησαν οι τοποθετήσεις μεταξύ των οποίων και αυτή του Δημάρχου Παιονίας και Α΄ Αντιπρόεδρου του Φορέα κ. Κωνσταντίνου Σιωνίδη, ο οποίος ανάδειξε την το πρόβλημα της άδικης επιβολής Τέλους Επιτηδεύματος στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε χωριά με πληθυσμό κάτω των πεντακοσίων κατοίκων».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.