Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Κοπή βασιλόπιτας του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Υπό τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Κ.Κ. Βαρθολομαίου έγινε την Κυριακή 21/1 στις 12.15 η κοπή της βασιλόπιτας του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς υπαίθρια στην ντυμένη στα λευκά μικρή πλατεία μεταξύ θερινού σινεμά και θεάτρου λόφου. 

Στο κομμάτι του περιαστικού δάσους Αγίου Γεωργίου ο Πρόεδρος Χρήστος Ανδρεανίδης ευχήθηκε την άμεση χρηματοδότηση της μελέτης του Δασαρχείου ύψους 774.000 ΕΥΡΩ για την βελτίωση του. 

Για το κομμάτι του Δασαρχείου ευχήθηκε να χρησιμοποιήσει μαζί με την Διεύθυνση Δασών το κτίριο του Γηροκομείου μετά την μετεγκατάσταση στο νέο Γηροκομείο όχι μόνο να απαλλαγεί από τα ενοίκια αλλά να είναι δίπλα στο δάσος και μάλιστα στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο της επέκτασης του Αρχαιολογικού Μουσείου με κτίριο γραφείων και την παλιά Νομαρχία που ονειροπόλα ανέφερε θα αποτελούν πόλο έλξης επισκεπτών της πόλης. 

Μετά ακολούθησε ο καθιερωμένος μεσημβρινός χορός στην ‘Καλύβα’ υπό τους ήχους τοπικής ορχήστρας με τους εκλεκτούς ερμηνευτές Φώτη Ζάικο, Καραγιαννάκη Σοφία και Απόστολο Μαυρομάτη. Το φλουρί από τα βασιλοπιτάκια κέρδισε η Κα Μουρατίδου Αθανασία και παρέλαβε ζευγάρι αθλητικών υποδημάτων για περπάτημα που προσφέρθηκε για ενδέκατη χρονιά από τα καταστήματα STEP. Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.