Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Οι Παγκορασίδες του Αλέξανδρου Αξιούπολης νίκησαν εκτός έδρας το Μίλωνα Γιαννιτσών

Πρωτάθλημα βόλεϊ Παγκορασίδων (Κ16) Ένωσης ΕΣΠΕΜ (Β΄ΟΜΙΛΟΣ).

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Αξιούπολης
Οι Παγκορασίδες μας στο εκτός έδρας παιχνίδι νίκησαν τον Μίλωνα Γιαννιτσών με 3-1 σετ (23-25, 26-24, 25-22, 25-23). Ένα παιχνίδι δυνατό με γεμάτα τα σετ σε πόντους.

Στο πρώτο σετ δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε την ισχνή διαφορά των τεσσάρων πόντων και να χαθεί το σετ με 23-25.

Στο δεύτερο σετ με κακή ψυχολογία και πολλά λάθη στην υποδοχή "κυνηγούσαμε" το σκορ με μεγάλη διαφορά. Όμως κατορθώσαμε τελικά να ανακάμψουμε στο τέλος του σετ και με υπομονή και πίεση στο ΣΕΡΒΙΣ να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ 20-24 σε 26-24 και να κερδίσουμε το σετ.

Στα επόμενα δύο σετ, πλέον με καλή ψυχολογία και έλεγχο του σκορ κατορθώσαμε να πάρουμε μία καθαρή νίκη με 3-1 σετ.

Η ομάδα των Παγκορασίδων μας αγώνα με αγώνα παίζει καλλίτερα και αποκτά εμπειρίες αγώνων.

Σύνθεση ομάδας. Σταύρος Χατζηγεωργιάδης προπ.: Παντηρμά Ξανθή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Τσακαλίδου Άννα, Νίτση Αντωνία , Μπούρα Ραφαηλία, Τερζίδου Εβίτα , Βάτσου Χρύσα, Καραθόδωρου Πηνελόπη, Κοντοπούλου Κατερίνα, Ρουκούδη Λαμπρινή, Καραθόδωρου Ελευθερία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.