Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 22/1/2024, 8:29 μ.μ.

Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα για διαρρήξεις καταστημάτων στην πόλη της Κατερίνης

Συνελήφθησαν προχθές (20 Ιανουαρίου 2024) τις πρώτες πρωινές ώρες, από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 2 ημεδαποί άνδρες, για κλοπές και απόπειρα κλοπής σε καταστήματα και αυτόματους πωλητές προϊόντων στην Κατερίνη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, λίγο νωρίτερα ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν 2 καταστήματα και έναν αυτόματο πωλητή προϊόντων, αφαιρώντας 2 ταμειακές μηχανές και διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 1.200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Επίσης προσπάθησαν να διαρρήξουν και δεύτερο αυτόματο πωλητή προϊόντων, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο και αποδόθηκε στους παθόντες και επιπλέον στην οικία του ενός συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Σύλληψη ατόμου για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, βραδινές ώρες χθες (21-01-2024), συνέλαβαν 26χρονη ημεδαπή, για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

Προηγήθηκε καταγγελία του πρώην συζύγου της, σύμφωνα με την οποία, αφού ο ίδιος παρέλαβε το ανήλικο τέκνο τους, βάσει σχετικής απόφασης, μετέβη σε κατοικία που διαμένει, όπου μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού, εντόπισε λούτρινο κουκλάκι, στο οποίο υπήρχε, επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο usb stick, που κατέγραφε προσωπικές του συνομιλίες.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.