Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

«Ένας Ηρακλής αλλιώτικος από τους άλλους» από τη νεοσύστατη παιδική θεατρική της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η πρώτη θεατρική παράσταση της πειραματικής παιδικής Θεατρικής Σκηνής της Τέχνης, από παιδιά για παιδιά είναι γεγονός.

Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, με χαρά σας περιμένουμε στο κλιματιζόμενο θεατράκι της Τέχνης για να παρακολουθήσετε την παράσταση «Ένας Ηρακλής αλλιώτικος από τους άλλους» από τη νεοσύστατη παιδική θεατρική της τέχνης.

Στην Τέχνη πιστεύουμε ότι το θέατρο από παιδιά για παιδιά μπορεί να είναι μια μοναδική εμπειρία, μια χαρούμενη εκπαίδευση και εξαιρετική ψυχαγωγία.

Στην εποχή μάλιστα της ψηφιακής κυριαρχίας, όπου κάθε παιδί ασχολείται μεγάλο μέρος της ημέρας με κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ, η επαφή με το θέατρο προάγει τόσο την κοινωνικοποίηση όσο και την επικοινωνία του με άλλα παιδιά.

Άλλωστε το θέατρο είναι αυτό που βοηθά τα παιδιά να αναγνωρίζουν τα συναισθήματα τους, να δρούν ομαδικά, να αντιληφθούν την αξία της επανάληψης μέσα από τις πρόβες, να επεξεργάζονται ένα ρόλο, να πειθαρχούν.

Έτσι η παιδική θεατρική σκηνή της Τέχνης, μετά από 25 χρόνια αδράνειας, με παιδιά που αγαπούν το θέατρο, απολαμβάνουν την ενασχόληση με το θεατρικό κείμενο και διασκεδάζουν με τις πρόβες , σηκώνει την αυλαία της και σας περιμένει για να απολαύσετε «Έναν Ηρακλή αλλιώτικο από τους άλλους!».

Σκηνοθεσία-Μουσική επιμέλεια: Σοφία Κεσίδου

Βοηθός σκηνοθεσίας: Ξανθίππη Κουλίδου

Επιμέλεια κοστουμιών: Δέσποινα Δουλκερίδου

Ήχος-φωτισμοί: Όμηρος Κοντός

Παίζουν οι :

Ωρίωνας Βελισσαρίδης, Δημήτρης Γκεϊβανίδης, Κλειώ Γουζούνη, Πανίκος Εμμανουηλίδης, Δέσποινα-Κατερίνα Καπελιώτη, Ευτυχία Κεσίδου, Μαρία Κοσμίδου, Σάρα Κυριακίδου, Ιάσονας Μάλγαρης, Μαρία Μωυσίδου, Μιχαέλα Ντίλλη Ελένη Σαββίδου, Στράτος Σαχταρίδης και Σπύρος Χαριτίδης.

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας λόγω των περιορισμένων θέσεων.

Προπώληση από τα γραφεία της Τέχνης

Δευτέρα 24 Ιουνίου από τις 7 μμ-8.30 μμ

Τρίτη 25 Ιουνίου από τις 7 μμ-8.30 μμ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 7 μμ-8.30 μμ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.