Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 24/4/2024, 2:32 μ.μ.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη ένας ανήλικος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Προχθές (22 Απριλίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνελήφθη ένας ανήλικος ημεδαπός και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του πατέρα του, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνολικά 24 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 70 εκατοστών.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργειά τους (λαμπτήρες, ενισχυτές, σύστημα εξαερισμού).

Επίσης, στη κατοχή του ανήλικου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:
· https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/3661411430786340

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Συνελήφθη ένα άτομο στη Χαλκιδική για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (23 Απριλίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε περιφραγμένο οικόπεδο της οικίας του συνολικά 305 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 105 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 11 κιλών και 219 γραμμαρίων, καθώς και μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 5 γραμμαρίων.

Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν, όπως και το χρηματικό ποσό των 13.735 ευρώ, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Κατασχέθηκε και μία κυνηγετική καραμπίνα, για πλημμελή φύλαξή της.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, περί όπλων και περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (23 Απριλίου 2024) το βράδυ, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας να οδηγεί όχημα και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· 53 κροτίδες,

· 1 πιστόλι κρότου αέρος και 1 αεροβόλο πιστόλι,

· 80 αβολίδωτα φυσίγγια,

· το χρηματικό ποσό των 185 ευρώ και

· 1 κινητό τηλέφωνο.

Κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του, το οποίο οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επίσης στην οικία του σε περιοχή της Πέλλας, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει:

· 78 κροτίδες

· 3 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 99,8 γραμμαρίων,

· ένα γυάλινο βάζο, που περιείχε ποσότητα εμπορικού καπνού, ποτισμένο με χασισέλαιο, βάρους 2 γραμμαρίων,

· 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και

· 174 βολίδες αεροβόλου όπλου,

τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.