Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Κιλκίς 2.090 μΧ: Παραμιλάνε όλοι! Παγκόσμια πρωτιά για το ταπεινό μας Κιλκίς!

- Κιλκίς 2.090 μΧ
- Οι Δίδυμες Αποθήκες ανακηρύχθηκαν το πιο "πράσινο¨, βιοκλιματικό και καινοτόμο κτίριο σε όλη τη γη!
- Εκατοντάδες επιστήμονες, περιβαλλοντολόγοι, βιολόγοι, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, γεωπόνοι κ.α από όλη τη γη συρρέουν στο Κιλκίς για να μελετήσουν αυτό το εκπληκτικό δημιούργημα που συνδυάζει κτίριο με ζούγκλα! Μπράβο Κιλκίς!

Γράφει-φωτογραφίζει ο Μαύρος Άρχων του Ψεύδους
Δεν έχουν τελειωμό οι επιτυχίες αυτής της εκπληκτικής από κάθε άποψης πόλης του Κιλκίς! Οι περίφημες Δίδυμες Αποθήκες ήταν και είναι ίσως τα πιο ιστορικά και εμβληματικά κτίρια του Κιλκίς.

Μέχρι το 1996 ανήκαν στον Ελληνικό Στρατό, ίσως το μοναδικό θεσμό που ότι του ανήκει το διατηρεί και το αξιοποιεί σε ικανοποιητικά επίπεδα...

Ώσπου αργότερα δόθηκαν στο Δήμο Κιλκίς ώστε να αξιοποιηθούν ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΩΝ... Πέρασαν αρκετοί δήμαρχοι από τότε αλλά....

Αλλά έλεγαν πως θα γινόταν δικαστικό μέγαρο ή πολιτιστικό κέντρο... Αλλά οι γνωστές επαρχιώτικες αντιδικίες, διχόνοιες, μικροσυμφέροντα ή μεγαλοσυμφέροντα τα άφησαν στη μοίρα τους... Όπως πολλά άλλωστε...

Η μητέρα φύση όμως έδωσε τη λύση! Μετά από 30 χρόνια, ένα τεράστιο "δάσος" δημιουργήθηκε μέσα και έξω από το κτίριο, δίνοντας ένα εντυπωσιακό εικαστικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την άριστη βιοκλιματική και "πράσινη" του εικόνα, συμβάλλοντας στην αειφόρο ανάπτυξη και την αλλαγή του μικροκλίματος του Κιλκίς!

Εκατοντάδες επιστήμονες, περιβαλλοντολόγοι, βιολόγοι, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, γεωπόνοι κ.α από όλη τη γη συρρέουν στο Κιλκίς για να μελετήσουν αυτό το εκπληκτικό δημιούργημα που συνδυάζει κτίριο με ζούγκλα! Μπράβο Κιλκίς!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.