Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Πρόκριση της Ακαδημίας Microstudies-Robotics στον παννελληνιο διαγωνισμό

Δελτίο τύπου  Ακαδημίας Microstudies-Robotics 
Η ομάδα Dotbots -Botmakers παρουσίασε το project S2L στον περιφερειακό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου στο περίπτερο 6 της ΔΕΘ. 

Η ομάδα χρησιμοποίησε το πρωτοποριακό project "Την νοηματική στην απόλυτη χρήση της τεχνολογίας" στέλνοντας το μύνημα πως "Ο χώρος της Τέχνης είναι για όλους καλύπτει όλες τις κατηγορίες των ΑΜΕΑ "Το project από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε κριτές και επισκέπτες και βγήκε πρώτο ανάμεσα σε 41 ομάδες δίνοντας την ομάδα την πρόκριση στον τελικό σε συνδυασμό και με την εξαιρετική παρουσίαση τους στο robotgame. 

Η ακαδημία μας θέλει να συγχαρεί όλα τα παιδιά που αφιέρωσαν πολλές ώρες για την πραγματοποίηση του project τους 4 Κιλκισιωτες μέντορες που στήριξαν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους τα παιδιά, τον μουσικό Κώστα Αναστασιάδη τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Καβακιωτη τον καθηγητή ειδικής αγωγής τον σκηνοθέτη Μάκη Ευθύμιο Ακριτιδη και την καθηγήτρια ειδική παιδαγωγό Ζωή Μπαμπαλιουτα. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που ήταν δίπλα σε κάθε προσπάθεια μας. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο 9/10 Μαρτίου στον τελικό στο περίπτερο 6 της ΔΕΘ. Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.