Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ) Νικόλαος Ζησόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος Χατζηγεωργίου και ο ταμίας Ιωάννης Σφήνας.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για θέματα του στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί σε τοπικές μονάδες των Ενόπλων δυνάμεων, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, το αίτημα της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ για την τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης που αφορά την Παραμετροποίηση Κριτηρίων Μεταθέσεων των Στελεχών και την αύξηση της μοριοδότησης των στελεχών που υπηρετούν στις Φρουρές του Νομού Κιλκίς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επαίνεσε το αξιόμαχο των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις και επισήμανε πως η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα σταθεί αξιόπιστος αρωγός στην επίλυση των θεμάτων που απασχολούν την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.