Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Christmas Countdown με σειρά Χριστουγεννιάτικων Βραδιών Ανάγνωσης Παιδικών Βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Της Βασιλικής Καραγιαννίδου
Οι χριστουγεννιάτικες βραδιές ανάγνωσης στο μικρό μας βιβλιοπωλείο αγαπήθηκαν τόσο πολύ από όλους εσάς και φέτος τα Χριστούγεννα επιστρέφουν γεμάτες εκπλήξεις.

Το γνωστό σε όλους πια #Bookclub μας εγκαινιάζει την Χριστουγεννιάτικη σεζόν με Christmas Countdown για όλους εμάς τους λάτρεις τωνΧριστουγέννων, με μία σειρά βραδιών ανάγνωσης παιδικών βιβλίων, μετρώνταςαντίστροφα για την ομορφότερη εποχή του χρόνου.

Οι συναντήσεις του #Bookclub μας θα λαμβάνουν χώρα στον μικρό μας παραμυθόκοσμο, 21ης Ιουνίου 201, με εναρκτήρια εκδήλωση την Κυριακή 26/11/2023 στις 5μ.μ. διαβάζοντας το παραμύθι «Το παιδί των Χριστουγέννων» από τις εκδόσεις Μικρή Σελήνη, ζωγραφίζοντας τα πρόσωπά μας και κάνοντας τις πιο εντυπωσιακές κατασκευές.

Συνεχίζουμε την Κυριακή 3/12/2023 στις 5μ.μ με «Τα Αρκουδάκια Μπέρπις» από τις εκδόσεις Διόπτρα, την Κυριακή 10/12/2023 στις 5μ.μ με την «Μία Μαγική Νύχτα» από τις εκδόσεις Διόπτρα, την Κυριακή 17/12/2023 στις 5μ.μ με «Τα πιο τελεία Χριστούγεννα» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, και κλείνουμε τον κύκλο των συναντήσεων μας το Σάββατο 30/12/2023 στις 5μ.μ με «Το μικρό κόκκινο Έλκηθρο» από τις εκδόσεις Άγκυρα.

Χάρη στην μεγάλη δική σας ανταπόκριση, δυστυχώς οι θέσεις έχουν κλείσει. Ωστόσο, όποιο παιδάκι θέλει, και δεν πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να μπει σε λίστα αναμονής για τυχόν ακυρώσεις ή αλλαγές εκδηλώνοντας ενδιαφέρον είτε τηλεφωνικά στο 2341022331, είτεμέσω των σελίδων του βιβλιοπωλείου μας στο Instagram (@psaltou.bookstore) και στο Facebook (Βιβλιοπωλείο Ψάλτου).

Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας το μαξιλαράκι σας.

Merry Bookmas on Psaltou Bookstore.

* Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας,
Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ/
MA Επικοινωνίας: Εκστρατείες Επικοινωνίας και Έρευνες Κοινού,
Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.