Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Η Συντονίστρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα. Έλενα Σώκου στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Τη Συντονίστρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κα. Έλενα Σώκου δέχθηκε, σήμερα, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την κα. Σώκου για θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, μεταξύ των οποίων οι οδικές υποδομές (κυκλοφοριακές διασυνδέσεις, ασφαλή προσβασιμότητα, κ.α), υπογραμμίζοντας παράλληλα και ζητήματα που συνδέονται με την αναπτυξιακή προοπτική της Π.Ε. Κιλκίς και σχετίζονται με διάφορες πτυχές – τομείς, όπως της Παιδείας, του πρωτογενούς τομέα, της καινοτομίας κ.ά.

Από την πλευρά της Συντονίστριας του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη εκφράστηκε η αμέριστη συμπαράσταση της, καθώς και του ίδιου του πρωθυπουργού, αλλά και η γνώση των θεμάτων για την ευρύτερη περιοχή. Στόχος είναι τα επόμενα πέντε έτη να είναι ακόμα πιο παραγωγικά και πιο εποικοδομητικά για τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε αναμνηστικά δώρα στην κα. Σώκου, ένα πιστό αντίγραφο παιχνιδιού που ανακαλύφθηκε κατά τις ανασκαφές που είχαν γίνει στον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού και μία έκδοση της ΠΕ Κιλκίς που παρουσιάζει την αρχαιολογική περιήγηση στο νομό Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.