Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Συνάντηση Μητροπολίτη Κιλκισίου με τη Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, την επίσκεψη της Συντονίστριας του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Έλενας Σώκου στο Επισκοπείο Κιλκίς.

Είχε μια πολύ παραγωγική συζήτηση μαζί της για θέματα που αφορούν την Ιερά Μητρόπολη και εν γένει την ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού για την περιφέρεια και έθιξε κάποια θέματα που αποτελούν κομβικά σημεία για την πρόοδο και την προαγωγή των ανθρώπων της ακριτικής περιοχής του Κιλκίς.

Η κα Σώκου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και θα επισκεφθεί το επόμενο διάστημα τις κοινωνικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως και συγκεκριμένα τα Συσσίτια και τα κοινωνικά παντοπωλεία ενώ δεσμεύτηκε τη διαρκή παρουσία της ιδίας και των δυνάμεων του Γραφείου για τις ανάγκες της πολιτών του Κιλκίς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.