Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Μήνυμα Νατάσας Σωτηριάδου για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών στην Π.Ε. Κιλκίς

Υπογράφει η Νατάσα Σψτηριάδου
Ευχαριστώ από καρδιάς την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπο μου, στο συνδυασμό μας την «Αλληλεγγύη» και τον Περιφερειάρχη μας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η επανεκλογή μου, και μάλιστα αυτή τη φορά στην πρώτη θέση, επιβεβαιώνει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει μαζί όλα αυτά τα χρόνια αλλά και την αποδοχή της εργατικότητας μου, κάτι που εισέπραξα καθ´όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τόσο από αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους, όσο κι από αυτούς που για προσωπικούς λόγους, και είναι απολύτως φυσιολογικό, επέλεξαν κάποιον από τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μου. Με τιμάει πολύ και σας ευχαριστώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως στην οικογένεια μου αλλά και την ευρύτερη οικογένεια μου που είναι οι φίλοι-συνεργάτες μου, που στέκονται εδώ και χρόνια βράχοι.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Ανδρέα Βεργίδη και τον κ. Σταμάτη Παπουλίδη για την εκλογή τους στην Π.Ε. Κιλκίς καθώς και όλους τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα μας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία.

Οι εκλογές τελείωσαν. Η πρώτη θέση σημαίνει απαίτηση για δουλειά, αποφασιστικότητα και έργο. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Με αρχηγό τον Απόστολο Τζιτζικώστα προχωράμε για την Π.Ε. Κιλκίς που διεκδικεί και πετυχαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.