Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ: Συνεχίζουμε με αντιδεξιά ψήφο

Ανακοίνωση ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ
Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ σε συνέχεια της δημόσιας τοποθέτησής της για την πρώτη Κυριακή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, καλεί για μια ακόμη φορά τους πολίτες όλης της χώρας, γυναίκες και άνδρες, να στηρίξουν με την ψήφο τους υποψηφίους και υποψήφιες των δημοκρατικών προοδευτικών δυνάμεων και της ευρύτερης Αριστεράς.

Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ εκφράζει τις ευχαριστίες όλων των μελών και φίλων της προς τους υποψηφίους του κόμματος ΣΑΒΒΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, φοροτεχνικό-οικονομολόγο, υποψήφιο στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό “Πράξεις για την Μακεδονία” υπό τον ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ και τον υποψήφιο στον δήμο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΣΗΜΙΑΔΗ, πολιτικό επιστήμονα, με τον συνδυασμό “ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΗ” υπό τον ΑΡΗ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗ.

Ο πρόεδρος του κόμματος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΑΡΩΤΙΑΔΗΣ, κοσμήτορας της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), εκφράζει,- από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (Η.Π.Α.) όπου ευρίσκεται αυτές τις ημέρες για επιστημονικούς λόγους -, τις θερμές του ευχαριστίες, για την συνεργασία, προς την συντρόφισσα ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ, υποψήφια για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό “ΕΛΠΙΔΑ”, η οποία έδωσε έναν διδακτικό, έντιμο και σκληρό αγώνα κάτω από ιδιαίτερα σκληρές και “περίεργες” συνθήκες. Τα μέλη και οι φίλοι/φίλες της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ είναι πολύ υπερήφανα που τους δόθηκε η ευκαιρία και η δυνατότητα να υποστηρίξουν μια ισχυρή ενωτική και καθαρή δημοκρατική προοδευτική υποψηφιότητα στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Συνεχίζουμε αγωνιστικά στην ίδια κατεύθυνση και ενισχύουμε την προοπτική σύγκλισης των αντιδεξιών και δημοκρατικών προοδευτικών δυνάμεων του τόπου.

Εμείς οι Σοσιαλιστές, με συναίσθηση του πολιτικού χρέους μας και τη διαχρονική δέσμευσή μας “για μια άλλη πολιτική” τηρώντας συγχρόνως ευλαβικά το συνταγματικό πατριωτικό καθήκον μας, θα αναλάβουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες, που μας αναλογούν, για να συντριβεί στα σπάργανά του το νέο αντιδημοκρατικό καθεστώς, πολιτικής και ηθικής διαφοράς, που επιχειρεί να εγκαταστήσει η κυβέρνηση της συντηρητικής Δεξιάς και Ακροδεξιάς στην πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.