Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Δήλωση ΚΚΕ για τον βανδαλισμό του σημείου προβολής των θέσεων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Πολύκαστρο

Δήλωση ΚΚΕ
Ο βανδαλισμός του σημείου προβολής των θέσεων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Πολύκαστρο αποδεικνύει ότι τα φασιστικά, εθνικιστικά μορφώματα δεν έχουν θέση ούτε στα Δημοτικά, ούτε στα Περιφερειακά Συμβούλια, ούτε πουθενά.

Ο λαός της περιοχής μας, ο λαός του Κιλκίς και της Παιονίας τους έχει αντιμετωπίσει επανειλημμένα και θα τους ξαναστείλει ξανά στις τρύπες τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που τους επιστρατεύουν, βλέποντας την αυξημένη επιρροή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τη μεγάλη δυναμική της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Εχουν μεγάλη ευθύνη οι εκπρόσωποι των υπολοίπων παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο που ανέχθηκαν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής για 5 χρόνια (!) δημιουργώντας κλίμα ανοχής σε τέτοιου είδους μορφώματα.

Εχουν μεγάλη ευθύνη οι εκπρόσωποι των παρατάξεων των κ. Σιωνίδη και Γκουντενούδη στο Δημοτικό Συμβούλιο, που ανέχονται τέτοια στοιχεία, συνεργάζονται μαζί τους, μέσω της “Κίνησης Πολιτών”, καλλιεργούν στην κοινωνία το μίσος, το ρατσισμό, τη μισαλλαδοξία, χαιδεύουν τα αυτιά σε φασιστικά και αντιδραστικά στοιχεία.

Όλοι μαζί βαράνε προσοχή στα επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή και καταδυναστεύουν τη ζωή του λαού. Η πρόσφατη κινητοποίηση για την ΠΑΘΕ το επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά. Νύχι και πέτσα του βάρβαρου εκμεταλλευτικού καπιταλιστικού συστήματος.

Ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του. Μπλόκο στους φασίστες και με την ψήφο μας την Κυριακή 8 Οκτώβρη με το ψηφοδέλτιο με το κόκκινο γαρύφαλλο, με το γαρύφαλλο της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Το ΚΚΕ και οι υποψήφιοί του θα μπουν μπροστά για να απομονωθούν παντού σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, σχολές, σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.