Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Απολογισμός της εκδήλωσης διαμαρτυρίας στην ΠΑΘΕ της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Δελτίο τύπου ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
Δημόσια δέσμευση του περιφερειάρχη κ. Τζιτζικωστα να κατέβουμε στα αρμόδια υπουργεία μαζί με όλους τους υποψήφιους για την περιφέρεια και τον Δήμαρχο Παιονίας εμεις ως ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ για να είμαστε παρών και να ακούσουμε τι ακριβώς ζητάνε και πως το ζητάνε όταν πάνε στο γραφείο ενός υπουργού. Να έχουμε και εμεις φωνή εκεί μέσα και να ζητήσουμε αυτά που δικαιούμαστε, με τον δικό μας τρόπο.

Δημόσια δέσμευση του περιφερειάρχη κ. Τζιτζικωστα για άμεση έναρξη εργασιών για να γίνει η παλαιά εθνική οδός Ευζώνων Θεσσαλονικης καλύτερη και πιο ασφαλής απο ότι είναι τώρα.

Μεγάλη προσέλευση κόσμου. Η προηγούμενη απόπειρα τέτοιας εκδήλωσης αριθμούσε 50 άτομα.

Αναδείξαμε έντονα σε πανελλήνια εμβέλεια το πρόβλημα που βιώνουμε και τι απαιτούμε από την κυβέρνηση.

Ειπαμε στους συντοπίτες μας με τον λόγο μας, ότι ακριβώς συμβαίνει για τον δρόμο αυτόν και τι ζητάμε.

Πετύχαμε πάνω στο αναλόγιο και στο μικρόφωνο, να ακουστούν μόνο ότι έχει να κάνει με το πρόβλημα μας, και απο του τρεις ομιλητές, χωρίς καμία διάθεση παραταξιακής εκμετάλλευσης. Και ευχαριστούμε για αυτό τους άλλους δυο ομιλητές, δήμαρχο και αντιπεριφερειάρχη.

Πετύχαμε ως κίνηση να δείξουμε στον κόσμο για μια ακόμη φορά την δυναμική μας και τις δυνατότητες μας με την οργανωση της εκδήλωσης, και τι αντιπροσωπεύουμε με τον λόγο μας.

Τώρα θα αναφέρουμε, τι δεν πετύχαμε.

Δεν πετύχαμε να φέρουμε όλους του πολίτες του δήμου. Κάποιοι απο αυτούς ήδη γράφουν απαξιωτικά σχόλια για την χθεσινή εκδήλωση θέλοντας έτσι να καλύψουν την απουσία τους απο έναν αγώνα που δόθηκε και για αυτούς.

Δεν πετύχαμε να δώσουμε να καταλάβουν όλοι, πως και οι υποψήφιοι που βρέθηκαν εκεί μαζί μας χθες, δεν είναι κάτι διαφορετικό απο όλους εμάς που δεν βάλαμε υποψηφιότητα. Έχουν το δικαίωμα να παρευρίσκονται το ίδιο με εμάς, το δικαίωμα να ανησυχούν το ίδιο με εμάς, να αγωνίζονται το ίδιο με εμάς. Άρα μπορούν να προσμετρηθούν στο σύνολο τον παρευρισκόμενων το ίδιο με εμάς.

Δεν πετύχαμε να πείσουμε τους υποψήφιους ομως να μην μοιράσουν προεκλογικό υλικό.

Αυτό είναι λάθος τους και το επισημαίνουμε.

Και τέλος για τους κακεντρεχείς που πάντα θα υπάρχουν, ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ να ξεκινήσουν σήμερα τα έργα και αύριο να κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων ενός σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητοδρόμου.

Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε όλους όσοι παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και δίνουμε ραντεβού για τις επόμενες αν και όποτε χρειαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.