Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
- Η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του περιφερειακού τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς την βιομηχανία γάλακτος "Φάρμα Κουκάκη" για την ευγενική προσφορά 300 συσκευασιών γιαούρτι και προσωπικά προς τον κύριο Αθανάσιο Κουκάκη για τη συνεχή του στήριξη στο κοινωνικό έργο του ΕΕΣ Κιλκίς επί σειρά ετών.

- Η Πρόεδρος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστούν δημόσια και εγκάρδια την εταιρία Agrophoenix και ιδιαιτέρως τον κ. Λάζαρο Ιωαννίδη για την τεράστια προσφορά των 1800 συμπυκνωμένων χυμών για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας καθώς και για τη συνεχή στήριξη στο κοινωνικό έργο του ΕΕΣ Κιλκίς.

Γιορτή ΕΕΣ Κιλκίς για τα παιδιά

Το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2023 ο ΕΕΣ Κιλκίς πραγματοποίησε τη καθιερωμένη "Γιορτή υποδοχής της σχολικής χρονιάς" για τα 60 παιδιά που υποστηρίζει αδιάκοπα το τμήμα μας.

Η πρόεδρος και οι εθελοντές του τμήματος υποδέχθηκαν τους μαθητές στο περίπτερο του ΕΕΣ εντός του χώρου της εμποροπανήγυρης και τους προσφέρθηκαν όλα τα απαραίτητα σχολικά υλικά , χάρη στη πολύτιμη στήριξη των άξιων συμπολιτών μας.

Για το λόγο αυτό η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του περιφερειακού τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστούν δημόσια και απο καρδιάς τον ιδιοκτήτη του πολυκαταστήματος Jumbo Κιλκίς 
κ. Κωνσταντίνο Νικολή και τον πρόεδρο της κατασκευαστικής εταιρείας Balkan Electric κ. Γεώργιο Ζώτο για την εξολοκλήρου χορηγία τους σε σχολικές τσάντες και γραφική ύλη.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχει και η ελπίδα για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.