Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Κουρεμέντζα Μαρία και Σμυδάκη Χαμουρούδη Καλλιόπη, υποψήφιες με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας

Υπογράφει η Κουρεμέντζα Μαρία
Υποψήφια Δημοτιική Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας
Ονομάζομαι Κουρεμέντζα Μαρία. Γεννήθηκα στα Τρίκαλα το 1956 από γονείς που συμμετείχαν στην εθνική αντίσταση και υπέστησαν διώξεις και κυνηγητά του αμερικανοκρατούμενου μετεμφυλιακού αστικού κράτους.

Σπούδασα Κοινωνική Λειτουργός 1977-1981 στη Γερμανία.

Σπούδασα Ψυχολόγος 2003-2007 στο ΑΠΘ.

Από το 1986 μέχρι σήμερα εργάζομαι στο νοσοκομείο Κιλκίς και από το 1989 κατέχω θέση ευθύνης στο Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας και Ψυχολογίας.

Μέσα από τη σαραντάχρονη δράση μου στο χώρο εργασίας αλλά και στο λοιπό κοινωνικό περιβάλλον ήρθα σε επαφή και προσέφερα τις υπηρεσίες μου σε χιλιάδες κατοίκους των πόλεων και χωριών του νομού μας αλλά και του Δημου Παιονίας.

Θέτω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό της Λαικής Συσπείρωσης διότι είναι ο αγωνιστικός συνδυασμός που δεν «τάζει», ούτε «εκβιάζει», ούτε «προσκυνά», την αστική εξουσία και τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων που αναπτύσσονται στην περιοχή αλλά ούτε καλλιεργεί «δουλοπρεπή» συμπεριφορά στους πολίτες του Δήμου μας.

Αυτό που «τάζει» είναι μόνο αγώνας και πάλι αγώνας για εργασία, υγεία, παιδεία, προστασία περιβάλοντος, ζωή με δικαιώματα και το κυριότερο την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Καλή δύναμη και αγώνα.

Υπογράφει η Σμυδάκη Χαμουρούδη Καλλιόπη
Υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας


Ονομάζομαι Σμυδάκη Χαμουρούδη Καλλιόπη, είμαι 28 χρονών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πολύκαστρο.

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στη συνέχεια έκανα την αγάπη μου επάγγελμα αποφοιτώντας από την Kynagon Dog Trainers Academy.

Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και παράλληλα εργάζομαι ως εκπαιδεύτρια σκύλων και σύμβουλος συμπεριφοράς.

Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούμαι ενεργά με τα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας και έχω ζήσει στο πετσί μου την ανυπαρξία, την ανικανότητα και την ανεπάρκεια αυτού του καπιταλιστικού συστήματος, όπου στο βωμό του κέρδους δεν λογαριάζουν καμία ψυχή.

Οι πολιτικές του κράτους είναι αλληλένδετες με τις πολιτικές της τοπικής αυτοδιοίκησης, γι αυτό βλέπουμε και σε τοπικό επίπεδο την κρατική ανυπαρξία.

Επέλεξα στις επικείμενες εκλογές να συμπορευθώ με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Βασιλακάκη, διότι είναι η μόνη παράταξη που έχει ως γνώμονα τα συμφέροντα του λαού και πάει κόντρα στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Στόχος είναι μέσα από τις συλλογικές δράσεις να δούμε αποτελέσματα, τόσο στις ζωές μας όσο και στις ζωές των αδέσποτων ζώων.

Ζητούμε λοιπόν την Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου να ψηφίσεις Λαϊκή Συσπείρωση τόσο στις Δημοτικές όσο και στις Περιφερειακές εκλογές, για να δεις πραγματικά τον τόπο σου να αλλάζει.

Μόνο ο λαός θα σώσει τον λαό, με περισσότερους αγωνιστές σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Για τον καλό του τόπου μου ψηφίζω Λαϊκή Συσπείρωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.