Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Κωνσταντίνο Πολυκάρπου είχε σήμερα στο γραφείο του στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν- μεταξύ άλλων- θέματα πολιτισμού και επιχειρηματικότητας και ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Πρόξενο για τα σημαντικά ζητήματα της περιοχής, όπως, επίσης και για τις προοπτικές που διανοίγονται , ιδίως σε ό,τι αφορά στη διασυνδεσιμότητά της σε διαφορετικά και ποικίλα “πεδία” και τομείς ενδιαφέροντος.

Οι δύο άνδρες υπογράμμισαν τους ισχυρούς, αδελφικούς, ιστορικούς και ακατάλυτους δεσμούς Ελλάδας – Κύπρου με τον Αντιπεριφερειάρχη να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους δεσμούς της Κύπρου με το νομό Κιλκίς, οι οποίοι – όπως σημείωσε - έχουν έντονο και ευδιάκριτο “αποτύπωμα” στην Ιστορία του τόπου μας.

Ο κ. Βεργίδης ευχαρίστησε την Κυπριακή Δημοκρατία η οποία αναλαμβάνει το κόστος της αναδάσωσης των περιοχών που έχουν πληγεί από τις φωτιές στη Ρόδο, επισημαίνοντας πως είναι μια κίνηση αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε στον Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνο Πολυκάρπου αναμνηστικά δώρα, ένα πιστό αντίγραφο παιδικού παιχνιδιού της αρχαιότητας , (μικρό πήλινο ίππο / εύρημα που ήρθε στην επιφάνεια από τις ανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού) καθώς και την έκδοση της Π.Ε. Κιλκίς που αφορά στην αρχαιολογική περιήγηση στο νομό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.